Gratis Cyber Risico Scan ter waarde van 300 euro

14 jun 2017

Veel ondernemers zijn zich hier niet bewust van risico's van cyber security. Omdat KHN Amsterdam zich inzet voor veilig ondernemerschap, kunnen we 25 gratis Cyber Risico Scans weggeven.

Wist u dat 60% van het mkb wel eens slachtoffer is geweest van cybercriminaliteit? Veel ondernemers zijn zich hier niet bewust van. Inzicht in de kwetsbaarheden oplossingen om je goed te beveiligen kunnen een hoop ellende en geld besparen. Omdat KHN Amsterdam zich inzet voor veilig ondernemen, mogen we 25 gratis Cyber Risico Scans weggeven.

 

Wil jij gratis op de hoogte gesteld worden van het beveiligingsniveau van jouw website? Laat dan de Cyber Risico Scan t.w.v. €300,- nu uitvoeren! De scan wordt je tijdelijk kosteloos aangeboden door het KHN Amsterdam, als onderdeel van het RPC Amsterdam-Amstelland, MKB-Nederland en VNO-NCW, gesteund door het ministerie van Economische Zaken en het ministerie van Veiligheid en Justitie.

 

Hoe werkt het?

1.    Je vraagt de Cyber Risico Scan aan via de button ‘claim de scan’;

2.    Via het aanvraagformulier geef je toestemming tot het scannen van je website;

3.    Je ontvangt een ontvangstbevestiging, met daarin een verificatiecheck;

4.    Na bevestiging van de verificatiecheck ontvang je binnen 24 uur een rapport met jouw specifieke kwetsbaarheden en oplossingsrichtingen je digitale omgeving veilig te maken.

Vraag je scan aan!

Terug