Verslag 0-5 sterren hoteloverleg KHN Amsterdam 7 december 2017

14 dec 2017

Op 7 december jl. vond in het Koninklijk Instituut voor de Tropen het 0-5 sterren hoteloverleg van KHN Amsterdam plaats.

Op 7 december jl. vond in het Koninklijk Instituut voor de Tropen het 0-5 sterren hoteloverleg van KHN Amsterdam plaats.

Bijgaand treft u het verslag van ons laatste hoteloverleg met o.a. de presentaties over de nieuwe CAO, succesvol bezwaar tegen WOZ beschikkingen en het digitale nachtregister. Tevens informatie over misstanden in wasserijen.

Reserveer de volgende datum voor het 0-5 sterren hoteloverleg vast in uw agenda:

  • 15 februari 2018.  Aanvang 10.00 – 12.00 uur met aansluitend de netwerklunch tot 13.00 uur. De locatie is nog niet bekend.

Uiteraard krijgt u hier nog een uitnodiging voor!

Alle bijeenkomsten worden altijd gehouden bij één van de leden. Vindt u het leuk om uw collega’s ook een keer te ontvangen, laat het ons dan weten. Ook als u suggesties heeft voor onderwerpen/gastsprekers vernemen we dat graag.

Verder nog enkele onderwerpen waarvoor we uw aandacht vragen:

  • De meest recente informatie over de nieuwe CAO, met o.a. de nieuwe tekst, nieuwe loonschalen en nieuwe model arbeidsovereenkomsten.
  • Wilt u een persoonlijk advies op maat voor uw bedrijf omtrent de nieuwe CAO, dan is er een speciaal arrangement, de personeelsscan, waarbij een deskundige bij u op locatie komt, uw contracten beoordeelt en adviseert hoe u de bepalingen uit de nieuwe CAO het best kunt implementeren.
  • De gemeente doet onderzoek naar de ervaringen van burgers en ondernemers over drukte in de stad. Wij vinden het belangrijk dat ondernemers ook in groten getale hun stem laten horen. Klik hier om de enquête te starten.
  • KHN lanceert een eigen reserveringssite BookDinners. Doe nu nog gratis mee tot 1 juli 2018 en daarna slechts voor € 15 per maand. U betaalt geen vergoeding voor reserveringen. Al 1.600 collega's hebben zich aangesloten.
  • Op maandag 8 januari 2018 is ons volgende gratis juridisch spreekuur aan de Amstel 138 van 14.00 tot 16.00 uur. Een advocaat of jurist van Meester advocaten is dan aanwezig om u vrijblijvend te helpen bij juridische vragen en/of problemen. Aanmelden is niet noodzakelijk, u kunt zo binnenlopen.

Heeft u vragen neem dan contact op met de regiomanagers van KHN Amsterdam: 
Eveline Doornhegge: e.doornhegge@khn.nl /06-51 49 07 09
Frank Koreman: f.koreman@khn.nl /06-34 39 56 51

Bijlagen:

Terug
Download de gratis KHN App