Afdeling Leeuwarden

KHN afdelingsnieuws

Meld je aan voor de infoavond 'Puber in uitvoering' op 7 mei in Heerenveen

16-04-2019
-

Weet jij hoe het puberbrein werkt van jouw medewerkers? En vind jij het soms ook lastig om jonge medewerkers te bereiken, te motiveren en te behouden? Meld je dan aan voor de infoavond over het puberbrein op 7 mei in Heerenveen via dit aanmeldformulier.

Hoe bouw je een dossier op en wat moet je doen als je medewerker zich ziek meldt? Ontdek het op 22 mei in Assen

08-04-2019
-

Op 22 mei organiseert Horeca Maatwerk twee op elkaar aansluitende workshops over Dossieropbouw en ontslag en Ziekteverzuim en re-integratie. In één dag word je helemaal bijgepraat over alle do's en dont's en bieden wij je handvatten hoe om te gaan met ziekteverzuim van je medewerkers.

De Pleats in Burgum ontvangt ‘Meiinoar Meidwaan’ Vignet

28-03-2019
-

Maandag 25 maart reikte wethouder Gelbrig Hoekstra het MVO-vignet ‘Meiinoar Meidwaan’ uit aan De Pleats in Burgum. ‘De Pleats geeft plek aan jongeren die anders werken en denken’, aldus wethouder Hoekstra. ‘Bij de begeleiding betrekken ze alle ruim 50 medewerkers van het restaurant. Op die manier blijven de taken voor de jongeren afwisselend en interessant.’  

Sander Meeter tapt de mooiste bieren van Noord-Nederland

04-10-2018
-

De beste biertjes van Noord-Nederland worden getapt door barman Sander Meeter van Beachclub Lemmer in Friesland. Sander won 1 oktober de regionale tapwedstrijd in Groningen.

Bijeenkomst "de Reuzen" voor de horecaondernemers uit Gemeente Leeuwarden

18-06-2018
-

Op maandag 25 juni organiseert de Gemeente Leeuwarden een bijeenkomst voor de horecaondernemers in de binnenstad + stationsgebied over "de Reuzen".

Roadshow LF2018 voor toerisme ondernemers!

26-10-2017
-

In 10 bijeenkomsten wordt de toeristische sector in Friesland bijgepraat over het Culturele Hoofdstad programma, wordt promotiemateriaal uitgedeeld en krijgt u tips om op het programma in te spelen.

Felicitaties KHN voor Hotel Restaurant Campanile in Leeuwarden met 25-jarig lidmaatschap

13-10-2017
-

25 jaar is Campanile Leeuwarden lid van KHN. 11 jaar hiervan onder de bezielende leiding van Annelie Breukers en Thomas Klinkhamer.

Lokaal horecanieuws in de media

Eerste pop-up jongerenplek in pand aan Zaailand

18-04-2019 - Willem Adema van feestcafé Shooters heeft aan het Zaailand een pand waarin hij een nieuwe horecagelegenheid wil vestigen. Hij wil dit pand beschikbaar stellen en is daarmee de eerste Leeuwarder ondernemer die ruimte aanbiedt. Totdat de vergunningen rond zijn en de verbouwing kan beginnen, kunnen de jongeren onder begeleiding van leerwerkbedrijf O3 in zijn pand.

Uit WeidumerHout gesneden

17-04-2019 - Ten zuiden van Leeuwarden en midden in de voormalige Middelsee staat, verspreid over het 3,5 hectare grote buitengoed, een bijzonder hotel en restaurant. Naast de tien kamers in de in 1867 gebouwde boerderij, springen de tien buitenkamers in het oog. Met een rustgevend uitzicht over de graslanden, zijn we op een buitengewone plek beland: Hotel Restaurant WeidumerHout.Met twintig kamers is WeidumerHout beslist geen groot hotel, al draait het hier niet om kwantiteit, maar om kwaliteit.

Miljoenste bezoeker in Fries Museum

17-04-2019 - Het Fries Museum in Leeuwarden heeft gisteren zijn miljoenste bezoeker ontvangen sinds de heropening op 13 september 2013. Klaus en Maria Effing uit Münster werden onthaald door museumdirecteur Kris Callens en commissaris van de koning Arno Brok. De familie ontving bloemen en mag een paar dagen logeren in hotel Lauswolt in Beetsterzwaag. De miljoenste bezoeker was bijna aan de aandacht van het museum ontsnapt. Callens: "Om eerlijk te zijn hadden...