Afdeling Leeuwarden

KHN afdelingsnieuws

De Streekweek 20 juni t/m 27 juni in Friesland

11-06-2019
-

Om aandacht te vragen voor onze Friese producten en om de producenten in het zonnetje te zetten organiseren wij van 20 juni t/m 27 juni De Streekweek in Friesland. De Streekweek is een week met activiteiten, excursies, proeverijen, lezingen, workshops en rondleidingen. Dit doen wij samen met alle producenten, boeren, lokale initiatieven, scholen, aanbieders, horeca en andere organisaties die zich bezig houden met duurzame voeding om een zo groot mogelijk bereik te hebben.

Quickstart AVG en Digitaal Veilig Ondernemen

04-06-2019
-

Voldoet jouw organisatie aan wetgeving omtrent AVG? Is jouw organisatie weerbaar tegen digitale dreigingen zoals ransomware aanvallen?

Regiovergadering KHN Friesland op 14 mei jl.

22-05-2019
-

Op 14 mei jl. zijn de gemeentebestuurders in vergadering bijeen geweest in hotel Jans te Rijs. Het regiobestuur informeert je graag over het besprokene.

Verslag bestuursvergadering KHN Leeuwarden 13 mei 2019

17-05-2019
-

Het bestuur houdt je graag op de hoogte van wat er allemaal speelt in de stad. Dit nieuwsbericht geeft je een beeld van waar het bestuur over praat.

Frysk op 'e kaart

08-05-2019
-

Undernimme yn in ûnderskiedende regio mei in sterke eigen identiteit en klanten dy’t neist it Nederlânsk likegoed de Fryske taal brûke. In oantal ûndernimmers yn Fryslân dogge der al har foardiel mei. Sy brûke harren Fryske identiteit as middel om minsken oan harren te binen en harren netwurk te fergrutsjen.

De Pleats in Burgum ontvangt ‘Meiinoar Meidwaan’ Vignet

28-03-2019
-

Maandag 25 maart reikte wethouder Gelbrig Hoekstra het MVO-vignet ‘Meiinoar Meidwaan’ uit aan De Pleats in Burgum. ‘De Pleats geeft plek aan jongeren die anders werken en denken’, aldus wethouder Hoekstra. ‘Bij de begeleiding betrekken ze alle ruim 50 medewerkers van het restaurant. Op die manier blijven de taken voor de jongeren afwisselend en interessant.’  

Sander Meeter tapt de mooiste bieren van Noord-Nederland

04-10-2018
-

De beste biertjes van Noord-Nederland worden getapt door barman Sander Meeter van Beachclub Lemmer in Friesland. Sander won 1 oktober de regionale tapwedstrijd in Groningen.

Bijeenkomst "de Reuzen" voor de horecaondernemers uit Gemeente Leeuwarden

18-06-2018
-

Op maandag 25 juni organiseert de Gemeente Leeuwarden een bijeenkomst voor de horecaondernemers in de binnenstad + stationsgebied over "de Reuzen".

Roadshow LF2018 voor toerisme ondernemers!

26-10-2017
-

In 10 bijeenkomsten wordt de toeristische sector in Friesland bijgepraat over het Culturele Hoofdstad programma, wordt promotiemateriaal uitgedeeld en krijgt u tips om op het programma in te spelen.

Felicitaties KHN voor Hotel Restaurant Campanile in Leeuwarden met 25-jarig lidmaatschap

13-10-2017
-

25 jaar is Campanile Leeuwarden lid van KHN. 11 jaar hiervan onder de bezielende leiding van Annelie Breukers en Thomas Klinkhamer.

Lokaal horecanieuws in de media

Criminelen proberen man te beroven in Fletcherhotel in Leeuwarden | Omrop Fryslân

15-06-2019 - Getuigen zagen drie mannen die via de achterkant van het hotel naar binnen gingen. In het hotel probeerden ze met geweld een man te beroven. De man liep daarbij geen ernstige verwondingen op. De verdachten gingen ervandoor in een klaarstaande auto. Het kenteken van de auto is door getuigen aan de politie doorgegeven. De mannen konden daarop worden aangehouden op de A7 vlakbij de stad Groningen. De vier verdachten komen ook uit Groningen en zijn tussen de 18 en 20 jaar.

Kriminelen besykje man te berôvjen yn Fletcherhotel yn Ljouwert

15-06-2019 - Tsjûgen seagen trije manlju fia de efterkant fan it hotel nei binnen ta gean. Yn it hotel ha se mei geweld in man besocht te berôvjen. De man hat der gjin earnstige ferwûningen oan oerhâlden. De fertochten binne mei in auto dy't klear stie útnaaid. It kenteken fan de auto is troch de tsjûgen oan de plysje trochjûn. De manlju koene dêrop oanhâlden wurde op de A7 flakby de stêd Grins. De fjouwer fertochten komme ek út Grins en binne tusken de 18 en 20 jier. Se sitte fêst foar ferhoar.

Gewelddadige beroving Fletcher hotel Leeuwarden

15-06-2019 - In het Fletcher hotel in Leeuwarden heeft vrijdagavond een geweldadige beroving plaatsgevonden. ,,Om half zeven kwam er een melding binnen van inbraak', vertelt de politiewoordvoerder. ,,Getuigen hebben gezien dat drie mannen via de achterkant het hotel binnenkwamen.',,In het hotel hebben ze met geweld in een hotelkamer een man geprobeerd te beroven.' Volgens de politiewoordvoerder is het nog niet duidelijk of er buit is gemaakt.