Afdeling Leiden e.o.

KHN afdelingsnieuws

De PIMP Theatershow: hospitality met een hilarische twist!

16-01-2019
-

Beleef een prikkelende, vrolijke en inspirerende avond waarin zeer beeldend de do’s en don’ts van de hospitality worden gebracht

Gratis training overvalpreventie in de horeca in Almere, Zoetermeer en Rotterdam

03-01-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Cursus Sociale Hygiëne in Den Haag (2 dagdelen)

20-12-2018
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord organiseert ook dit jaar weer samen met ROC Mondriaan een cursus Sociale Hygiëne. Schenk je alcoholhoudende dranken in een horecabedrijf of op een evenement? Dan zal de leidinggevende of jijzelf in het bezit moeten zijn van een SVH Verklaring Sociale Hygiëne.

Uitnodiging Haagse Strand en Terrasbeurs 4 februari 2019

17-12-2018
-

Op maandag, 4 februari 2019 van 13:00 tot 19:00 uur laten we je de vernieuwde Haagse Strand- & Terrasbeurs zien. Welke producten mogen aankomend seizoen niet ontbreken in jouw horecaconcept? En welke ontwikkelingen binnen het Haagse horecabeleid zijn voor jou van belang?

Mededeling gemeente Leiden over openingstijden

14-12-2018
-

De gemeente heeft besloten de toelatingstijd met oud en nieuw te verruimen en heeft voor 2019 een aantal collectieve festiviteiten vastgesteld.

Informatie over afvalboot en terrasregels Leiden

14-12-2018
-

Graag wil het bestuur van KHN Leiden u informeren over een tweetal onderwerpen.

René Bogaart uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Zuid-Holland-Noord

05-11-2018
-

René Bogaart van Big Horeca B.V. mag zich de komende 1,5 jaar de Meest Markante Horecaondernemers van Zuid-Holland-Noord noemen.

Lokaal horecanieuws in de media

50 kantoren worden grondstoffendepot

17-01-2019 - Afvalverwerking is voor de meeste kantooreigenaren een kostenpost. Maar door dit anders te organiseren, kan slim omgaan met afval juist geld opleveren, leiden tot minder CO2-uitstoot en zelfs het grondstoffenverbruik verminderen. Het consortium Circular Office gaat van kantoren in de regio Utrecht grondstoffendepots maken, door de keten van inkoop, schoonmaak, catering en afval slimmer in te richten.

39e Leidse Blues- en Jazzweek maandag van start

17-01-2019 - Maandag gaat de Leidse Blues- en Jazzweek van start met twee concerten in de Hooglandse Kerk. Het is alweer de 39 keer dat Leiden een week lang in het teken staat van live jazzmuziek met op woensdag de traditionele kroegentocht waaraan dit jaar 36 kroegen meedoen. Ook zijn er verschillende restaurants die jazz programmeren tijdens het eten. De officiële opening wordt verricht door cultuurwethouder Yvonne van Delft.

Zoeterwoude wil snel sloop 'Chinees'

17-01-2019 - Zodra Chinees restaurant Golden House aan de Dorpsstraat zijn deuren heeft gesloten, wil Zoeterwoude het pand slopen. De gemeente is inmiddels met de voorbereidingen begonnen. Deze week bevestigde eigenaresse Weiqin Zhou dat Golden House per 28 januari dicht gaat. De gemeente kocht het pand aan de Dorpsstraat in 2010 om het te kunnen slopen en het Dorpsplein waaraan het ligt op te knappen. Golden House wenste echter niet vertrekken.