Afdeling Leiden e.o.

KHN afdelingsnieuws

Gratis training overvalpreventie in de horeca 28 mei in Leiden

11-04-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Cursus Social Media (1 dag) 20 mei in Zoetermeer

05-04-2019
-

Social media is onderdeel van het dagelijks leven van je gasten. Zij zoeken, boeken en reserveren online of plaatsen reviews. Hoe word je actief op social media? Waar moet je beginnen? Met de cursus ‘Social Media’ weet je in een dag hoe je jouw social media organiseert.

Koninklijk Horeca Nederland sluit samenwerking met de Horeca Academie af

27-03-2019
-

KHN en de Horeca Academie in Den Haag hebben een overeenkomst gesloten om samen opleidingen te verzorgen. Bart Hogenboom, voorzitter KHN regio Zuid-Holland-Noord en Antoine Defesche, directeur van de Horeca Academie ondertekenden een overeenkomst om dit jaar gezamenlijk een opleiding tot leermeester en een training in leidinggeven aan te bieden. Een belangrijke aanvulling op het horecaonderwijs.

Workshop Voorkom ziekteverzuim! (halve dag) 7 mei in Wassenaar

25-03-2019
-

Een zieke medewerker kost je gemiddeld 396 euro per dag. Dat zit bijvoorbeeld in loonkosten (doorbetaling tijdens ziekte), vervangingskosten, kosten voor de re-integratie en productieverlies. Daarbij komt nog de extra belasting voor de collega’s. Reden te meer om ziekteverzuim zoveel mogelijk te voorkomen.

Inspraak nieuwe terrasregels 2019 Leiden

19-03-2019
-

Het is nog mogelijk om je inspraak uit te brengen met betrekking tot terrassenbeleid 2019 Gemeente Leiden.

2-daagse training Professioneel leidinggeven

19-02-2019
-

Wil je jouw medewerkers laten doorgroeien in jouw bedrijf naar een leidinggevende functie? Dit is een belangrijke rol met grote invloed op jouw bedrijf en jouw gast.

Bhv-trainingen in Den Haag

21-01-2019
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord heeft samen met bureau Edusafe een bhv-herhalingstraining ontwikkeld.

Cursus Sociale Hygiëne in Den Haag (2 dagdelen)

20-12-2018
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord organiseert ook dit jaar weer samen met ROC Mondriaan een cursus Sociale Hygiëne. Schenk je alcoholhoudende dranken in een horecabedrijf of op een evenement? Dan zal de leidinggevende of jijzelf in het bezit moeten zijn van een SVH Verklaring Sociale Hygiëne.

Mededeling gemeente Leiden over openingstijden

14-12-2018
-

De gemeente heeft besloten de toelatingstijd met oud en nieuw te verruimen en heeft voor 2019 een aantal collectieve festiviteiten vastgesteld.

Informatie over afvalboot en terrasregels Leiden

14-12-2018
-

Graag wil het bestuur van KHN Leiden u informeren over een tweetal onderwerpen.

Lokaal horecanieuws in de media

3 dagen Leiden vanaf €150 per persoon

18-04-2019 - 2 x overnachting in Standaard Deluxe kamer 2 x uitgebreid ontbijtbuffet Museumpas voor 1 van de 13 museums in Leiden. (voor Corpus geldt een toeslag van €2,50. Reserveren aanbevolen) Boottocht voor een rondvaart over de Leidse grachten. Welkomstdrankje (prosecco) Boutique Hotel d'Oude Morsch is gevestigd in een voormalig wachtgebouw van de kazerne en kijkt uit op een stadspark, molen, water en historische stadspoort. Deze aanbieding geldt o.b.v. beschikbaarheid tot 31 december 2019.

Mogelijk gratie voor café-moordenaar Cevdet Y.

17-04-2019 - "De Staat moet opnieuw een beslissing nemen over het gratieverzoek van de tot levenslang veroordeelde Cevdet Y., die in 1983 zes mensen doodde in het Delftse café 't Koetsiertje. De voorzieningenrechter in Den Haag stelt dat de Staat zich bij de beslissing had moeten laten leiden door het positieve advies dat het gerechtshof in Den Haag over het gratieverzoek uitbracht.",:"Y. diende in 2017 het gratieverzoek in, waarop zowel het hof als de reclassering adviseerden het toe te wijzen.

Rechter tikt Dekker op de vingers om gratie

17-04-2019 - De Staat moet opnieuw een beslissing nemen over het gratieverzoek van de tot levenslang veroordeelde Cevdet Y., die in 1983 zes mensen doodde in het Delftse café 't Koetsiertje. De voorzieningenrechter in Den Haag stelt dat de Staat zich bij de beslissing had moeten laten leiden door het positieve advies dat het gerechtshof in Den Haag over het gratieverzoek uitbracht. Y. diende in 2017 het gratieverzoek in, waarop zowel het hof als de reclassering adviseerden het toe te wijzen.