Afdeling Leiden e.o.

KHN afdelingsnieuws

Meld je snel aan voor de Cursus Sociale Hygiëne in Den Haag

12-08-2019
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord biedt je samen met ROC Mondriaan een cursus Sociale Hygiëne aan. Schenk je alcoholhoudende dranken in een horecabedrijf of op een evenement? Dan zal de leidinggevende of jezelf in het bezit moeten zijn van een SVH Verklaring Sociale Hygiëne.

Bhv-herhalingstraining op 17 september 2019 in Den Haag

12-08-2019
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord heeft samen met bureau Edusafe een bhv-herhalingstraining ontwikkeld.

Verzoek om medewerking aan onderzoek Centrum Management Leiden

01-08-2019
-

Centrummanagement Leiden en Leiden Marketing doen een doelgroeponderzoek naar de bezoekers van de Leidse binnenstad. Zij vragen jullie om hieraan, in de maand augustus, aan mee te werken.

Save the date: Bijeenkomst presentatie Marketingsvisie Binnenstad Leiden

01-08-2019
-

Centrummanagement Leiden en Leiden Marketing presenteren de nieuwe Marketingvisie Binnenstad en de daaruit voortkomende Winkelcampagne.

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Informatie over Parkoers in Den Haag

13-05-2019
-

Parkoers is een lunchroom en vergaderlocatie in Den Haag waar jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt het horecavak leren.

KHN feliciteert Tom Holswilder met koninklijke onderscheiding

30-04-2019
-

Op zaterdag 27 april is KHN-lid Tom Holswilder van Koetshuis de Burcht Koninklijk onderscheiden. Dit gebeurde tijdens de jaarlijkse lintjesregen. Tom ontving deze koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Henri Lenferink van Leiden voor zijn 'bijdrage aan de samenleving'.

Koninklijk Horeca Nederland sluit samenwerking met de Horeca Academie af

27-03-2019
-

KHN en de Horeca Academie in Den Haag hebben een overeenkomst gesloten om samen opleidingen te verzorgen. Bart Hogenboom, voorzitter KHN regio Zuid-Holland-Noord en Antoine Defesche, directeur van de Horeca Academie ondertekenden een overeenkomst om dit jaar gezamenlijk een opleiding tot leermeester en een training in leidinggeven aan te bieden. Een belangrijke aanvulling op het horecaonderwijs.

Inspraak nieuwe terrasregels 2019 Leiden

19-03-2019
-

Het is nog mogelijk om je inspraak uit te brengen met betrekking tot terrassenbeleid 2019 Gemeente Leiden.

2-daagse training Professioneel leidinggeven

19-02-2019
-

Wil je jouw medewerkers laten doorgroeien in jouw bedrijf naar een leidinggevende functie? Dit is een belangrijke rol met grote invloed op jouw bedrijf en jouw gast.

Lokaal horecanieuws in de media

Nostalgie! 7 x Leidse cafés die nu niet meer bestaan

16-08-2019 - Leiden + cafés = een perfecte match. Loop een willekeurige straat in en je kunt er eentje vinden. Sommige kroegen zijn eeuwenoud, andere zijn gloednieuw. Wij zijn de archieven ingedoken op zoek naar cafés die inmiddels niet meer bestaan.

Zuid-Afrikaanse investeringsmaatschappij heeft plannen voor short-stay hotel in Leiden

15-08-2019 - Leiden krijgt een nieuw short-stay hotel. Daar heeft een Zuid-Afrikaanse investeringsmaatschappij plannen voor ingediend bij de gemeente. Dat meldt het Leidsch Dagblad.

KLM Catering voert actie: met lege maag op vakantie

15-08-2019 - De medewerkers van de KLM Catering Services voeren actie voor een betere cao. Niet door te staken, maar juist door helemaal volgens de regels te werken. En dat zou er weleens toe kunnen leiden dat je straks zonder lekkere snack op weg gaat naar je vakantiebestemming.Tijdens de 'werken volgens de regels' actie leven de cateringmedewerkers de werkprotocollen strikt na. Dat betekent dat er niet steekproefgewijs, maar dat alle maaltijden worden gecontroleerd. Ook mag er niet worden overgewerkt.