Afdeling Leiden e.o.

KHN afdelingsnieuws

Lunchbijeenkomst ‘De voordelen van sociaal werkgeverschap’ van het Ambassadeursnetwerk

28-05-2019
-

Wil jij een kans geven aan mensen met een arbeidsbeperking en zoek je naar een manier om daarmee te beginnen? Of wil je meer weten over de kansen van de Banenafspraak en interessante voordelen? Kom dan naar de lunchbijeenkomst ‘De voordelen van sociaal werkgeverschap’ van het Ambassadeursnetwerk.

Informatie over Parkoers in Den Haag

13-05-2019
-

Parkoers is een lunchroom en vergaderlocatie in Den Haag waar jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt het horecavak leren.

KHN feliciteert Tom Holswilder met koninklijke onderscheiding

30-04-2019
-

Op zaterdag 27 april is KHN-lid Tom Holswilder van Koetshuis de Burcht Koninklijk onderscheiden. Dit gebeurde tijdens de jaarlijkse lintjesregen. Tom ontving deze koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Henri Lenferink van Leiden voor zijn 'bijdrage aan de samenleving'.

Koninklijk Horeca Nederland sluit samenwerking met de Horeca Academie af

27-03-2019
-

KHN en de Horeca Academie in Den Haag hebben een overeenkomst gesloten om samen opleidingen te verzorgen. Bart Hogenboom, voorzitter KHN regio Zuid-Holland-Noord en Antoine Defesche, directeur van de Horeca Academie ondertekenden een overeenkomst om dit jaar gezamenlijk een opleiding tot leermeester en een training in leidinggeven aan te bieden. Een belangrijke aanvulling op het horecaonderwijs.

Inspraak nieuwe terrasregels 2019 Leiden

19-03-2019
-

Het is nog mogelijk om je inspraak uit te brengen met betrekking tot terrassenbeleid 2019 Gemeente Leiden.

2-daagse training Professioneel leidinggeven

19-02-2019
-

Wil je jouw medewerkers laten doorgroeien in jouw bedrijf naar een leidinggevende functie? Dit is een belangrijke rol met grote invloed op jouw bedrijf en jouw gast.

Bhv-trainingen in Den Haag

21-01-2019
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord heeft samen met bureau Edusafe een bhv-herhalingstraining ontwikkeld.

Cursus Sociale Hygiëne in Den Haag (2 dagdelen)

20-12-2018
-

KHN regio Zuid-Holland-Noord organiseert ook dit jaar weer samen met ROC Mondriaan een cursus Sociale Hygiëne. Schenk je alcoholhoudende dranken in een horecabedrijf of op een evenement? Dan zal de leidinggevende of jijzelf in het bezit moeten zijn van een SVH Verklaring Sociale Hygiëne.

Mededeling gemeente Leiden over openingstijden

14-12-2018
-

De gemeente heeft besloten de toelatingstijd met oud en nieuw te verruimen en heeft voor 2019 een aantal collectieve festiviteiten vastgesteld.

René Bogaart uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Zuid-Holland-Noord

05-11-2018
-

René Bogaart van Big Horeca B.V. mag zich de komende 1,5 jaar de Meest Markante Horecaondernemers van Zuid-Holland-Noord noemen.

Lokaal horecanieuws in de media

Tien jaar Stadslab: van Singelpark tot Breestraat met minder bussen

17-06-2019 - Aanstaande vrijdag viert het Stadslab, een denktank van creatievelingen uit Leiden, zijn tienjarig bestaan met tal van festiviteiten in het Singelpark in Leiden. Hoewel misschien nog niet iedere Leidenaar het Stadslab kent, geniet menig stadsgenoot wel van wat de denkers en doeners tot nu toe al hebben bereikt, zeggen bestuursleden Malinda Clouder en Sigrid Jansen. Op het terras van het pas geopende café van de Hortus in Leiden geven de vrouwen een interview.

Verborgen parels! 8 x sfeervolle binnentuinen in Leiden

16-06-2019 - Groen, groen en nog eens groen! Dit sfeervolle paradijs is van Galerie Café Leidse Lente. De binnentuin bevindt zich in het midden van de oude Ambachtsschool aan de Haagweg. Je kunt gerust al je buddies meenemen, want in de binnentuin is plek voor 37 man. Het terras is dagelijks geopend tot 19.00 uur.

Plannen voor een Leids stadsstrand aan de Rijnsburgersingel

15-06-2019 - Aan de Rijnsburgersingel ligt deze zomer zeven weken lang een stadsstrand. Tenminste, als het aan Horeca Groep Leiden ligt. Die is daarover in overleg met de gemeente, omwonenden en andere partijen in de stad. Want al is een vergunning al aangevraagd, er moet nog een hoop besproken en geregeld worden. Het gaat om een strand van uit de Noordzee opgezogen zand, dat wordt gedeponeerd op ruwweg het stuk tussen molen De Valk en Stadscafé Van der Werff, en pal voor het terras van koffiehuis De Valk.