Afdeling Lelystad

KHN afdelingsnieuws

Flevoland Challenge “Eet als een pionier”

12-08-2019
-

Provincie Flevoland is gestart met de challenge ‘Eet als een pionier!’. Met de challenge wil de provincie samen met haar inwoners, ondernemers en onderwijsinstellingen vooroplopen in een gezondere en duurzamere wereld. Alle (aspirant-) koks van wie de keuken in Flevoland staat, worden uitgedaagd om hun lekkerste pioniersdis tijdens de restaurantweken van 23 september tot 13 oktober op de kaart te zetten.

LinkedIn training (1 dag) 1 oktober in Woerden

12-08-2019
-

Horeca Maatwerk (onderdeel van KHN) organiseert een LinkedIn training van een dag waarbij je van alles leert over het gebruik van LinkedIn voor jouw horeca onderneming. Heel leerzaam en leuk! Je krijgt tips die je direct kunt toepassen zodat je met een goed gevoel (en een mooi profiel) aan het einde van de dag naar huis gaat.

Workshop Voorkom ziekteverzuim! 24 september in Woerden

12-08-2019
-

Een zieke medewerker kost je gemiddeld 396 euro per dag. Dat zit bijvoorbeeld in loonkosten (doorbetaling tijdens ziekte), vervangingskosten, kosten voor de re-integratie en productieverlies. Daarbij komt nog de extra belasting voor de collega’s. Reden te meer om ziekteverzuim zoveel mogelijk te voorkomen.

Save the date: Tapwedstrijd Flevoland 21 oktober

03-06-2019
-

Noteer in jouw agenda: 21 oktober Tapwedstrijd Flevoland.

Samenwerken aan een Gastvrij Flevoland

26-03-2019
-

Onze organisaties werken sinds enkele jaren samen aan een gastvrij Flevoland op vele uiteenlopende terreinen, zoals in de horeca, in natuurgebieden, bij attractieparken, logiesverstrekkers, watersportbedrijven en buitensportbedrijven.

Subsidieregeling Vrijetijdseconomie Lelystad

21-03-2019
-

De gemeente Lelystad stelt de subsidieregeling Vrijetijdseconomie Lelystad beschikbaar voor ondernemers en organisaties in de toeristische sector.

Save the Date! Ledenbijeenkomst KHN Lelystad op 20 november

24-10-2017
-

Op maandag 20 november organiseert KHN Lelystad een gezellige ledenbijeenkomst. We starten om 15.00 uur met een korte ALV en daarna gaan we lekker een rondje bowlen! Deze bijeenkomst duurt tot ongeveer 18.00.

Lokaal horecanieuws in de media

Er zijn geen nieuwsberichten gevonden.