Afdeling Lith

KHN afdelingsnieuws

Fitland hotels Helmond, Leiden, Sittard en Oss overgenomen door Fletcher groep

15-04-2019
-

Fletcher Hotels neemt per 1 mei de City Resort Hotels in de steden Helmond, Leiden, Sittard en Oss over.

Metamorfose La Colline in Oss

10-04-2019
-

De enige Osse brasserie La Colline heeft grootse plannen! Sinds maandag is de horecagelegenheid gesloten om zich op te maken voor een grote verbouwing.

17 mei: Themabijeenkomst energie- en CO2-besparing

09-04-2019
-

Wil je weten hoe je energie en CO2 (en daarmee geld) kunt besparen? Kom dan 17 mei a.s. naar de themabijeenkomst voor ondernemers in Noord Brabant!

Reeks overvallen in Brabant: weet jij wat je moet doen?

26-03-2019
-

Afgelopen weekend zijn drie horecabedrijven in Tilburg overvallen. Het aantal overvallen in Brabant is in 2018 fors gestegen. KHN wil jou als horecaondernemer in Brabant informeren over wat je moet doen als het jou overkomt en wat moet je vooral laten.

Cursus Arbeidsrecht 'Personeel in de horeca' (1 dag) 6 mei in Eindhoven

25-03-2019
-

Waar moet je op letten bij het aannemen van personeel? Wat zijn jouw rechten en plichten bij ziekte van een medewerker? Hoe bouw je een correct personeelsdossier op en wanneer kun je iemand ontslaan? Welke bijzondere regels gelden voor personeel in de horeca?

Nieuwe Fan's KHN Powerlab 'Goed werkgeverschap!'

18-03-2019
-

Groots was de opkomst op 18 maart voor de, door KHN regio Oost Brabant georganiseerde, workshop Powerlab 'Goed werkgeverschap' gegeven door de Fan-Factory.

Brabantse Gastvrijheid Award 2019

13-03-2019
-

Wie heeft de meest gastvrije locatie van Brabant? Na een succesvolle eerste editie in 2018 gaat VisitBrabant samen met Omroep Brabant en andere Brabantse partners ook dit jaar op zoek naar de meest gastvrije locatie uit de Brabantse vrijetijdssector.    

Eendaagse training 'Meer omzet door reviews' op 14 mei in Etten-Leur

05-03-2019
-

Online reviews bereiken een internationaal miljoenenpubliek. De presentatie en prestatie van jouw bedrijf op reviewsites is daarom cruciaal. Wil je weten hoe je een goede reactie op een review schrijft? Dan is de praktijkgerichte training iets voor jou.

100% BOB ……. 0% op!!

25-02-2019
-

Veilig Verkeer Nederland afd. Maasland (gemeenten Oss en Bernheze) vraagt ook tijdens carnaval extra aandacht voor de BOB-campagne.

Osse Cafetaria de Carrousel 20 jaar

25-02-2019
-

Op 1 maart 1999 waagden John en Nummy Duijns de overstap. Ze waren het reizen met evenementen wagens op diverse kermissen en grote festivals beu. Cafetaria ’t Pasje in Oss stond te overname en het echtpaar Duijns sprong a.h.w. in het diepe.

Lokaal horecanieuws in de media

Paasdagen in regio Oss goed voor eieren zoeken, wandelen, lekker eten en muziek

18-04-2019 - OSS - Van 'De zeven smarten van Maria' door een kerkkoor tot paaseieren zoeken bij het Docus de Das-pad. Van wandeltochten tot Lith Presenteert. Zo breed is het scala aan activiteiten rond Pasen. Vrijdag geeft het Huisselings Koor in de Sint Lambertuskerk in Huisseling zijn jaarlijkse passieconcert. Met als thema: 'De zeven smarten van Maria'. Deze smarten zullen kort worden gememoreerd en muzikaal worden omlijst.

Klant centraal; van zeggen naar doen

15-04-2019 - Het zaadje voor deze column werd enige tijd geleden geplant bij een bezoek aan een restaurant in mijn woonplaats. Bij het gekozen gerecht zaten, zoals vaak gebruikelijk, frietjes, maar ik zag op de menukaart dat je ook als side dish zoete aardappelfrietjes kon bestellen. Nu vind ik die heel erg lekker, dus ik zei bij de bestelling dat ik graag die wilde in plaats van gewone friet. Nee, dat kon niet. Ik vroeg waarom dat niet kon. Ze staan immers op de kaart.