Afdeling Lith

KHN afdelingsnieuws

Extra cursus ingepland Wet Arbeidsmarkt in Balans nu ook in Brabant!

12-08-2019
-

Ben en blijf up to date van de ontwikkelingen van het arbeidsrecht. Kom ook naar de ochtendsessie op 10 oktober!

Workshop Bedrijfsoverdracht/Bedrijfsbeëindiging op 23 september in Eindhoven

09-08-2019
-

Wil je weten wat er komt kijken bij het beëindigen of verkopen van je onderneming? Het is zinvol om hier in een vroeg stadium al over na te denken en je te laten informeren. Tijdens deze workshop nemen we alle opties door en krijg je de juiste handvatten aangereikt om over te gaan tot bedrijfsbeëindiging of bedrijfsoverdracht.

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 16 september in Helvoirt

29-07-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Eigenaar café ’t Libre overleden

25-07-2019
-

Frans van der Wielen, mede-eigenaar van genoemd café is op 21 juli overleden.

Innesto wint 87e plek in Terrassen Top 100 – ‘Geen massale bedoening!’

25-07-2019
-

Met Innesto in Asten wist horecaondernemer Danny Driessen samen met zijn partner René Verstappen dit jaar de 87e plek in de Terrassen top 100 van Misset Horeca te veroveren. Wij spraken Driessen over dit fantastische resultaat. “Dit geeft een extra boost!”

Tapasrestaurant Onsz verhuisd van Molenstraat naar Eikenboomgaard

04-07-2019
-

Onsz was gevestigd in zalencentrum Vivaldi aan de Molenstraat. Sinds eind juni is het horecabedrijf te vinden op de plek van "Het Lokaal", wat voorheen bekend was als “De Ontmoeting”

Brabantse vrijetijdssector en VisitBrabant tillen gastvrijheid naar hoger niveau

15-05-2019
-

Op 9 mei vond in het Willem-II Stadion in Tilburg de kick-off plaats van het programma dat gastvrijheid in de Brabantse vrijetijdssector naar een nóg hoger niveau moet tillen.

KHN Oss gaat 'on tour'

15-05-2019
-

Op de laatste bestuursvergadering is gesproken over een inspiratietour voor leden van KHN Oss, ook is er gesproken over een zogenaamd 'kijkje in de keuken van'. We horen graag of hier interesse voor is. 

Fitland hotels Helmond, Leiden, Sittard en Oss overgenomen door Fletcher groep

15-04-2019
-

Fletcher Hotels neemt per 1 mei de City Resort Hotels in de steden Helmond, Leiden, Sittard en Oss over.

Metamorfose La Colline in Oss

10-04-2019
-

De enige Osse brasserie La Colline heeft grootse plannen! Sinds maandag is de horecagelegenheid gesloten om zich op te maken voor een grote verbouwing.

Lokaal horecanieuws in de media

Eagle Eye festival in Lithoijen

11-08-2019 - Lithoijen (Oss): Heb je zin in een leuke dag uit met heerlijke live muziek? Kom dan op 17 augustus naar het Eagle Eye Festival, het festival voor jong en oud. Met optredens van Henk Wijngaard, House of Rock (90?s act), tributebands van Elvis, Status Quo, Pearl Jam en local hero?s Exploit, Dude, DJ Kwoaie Keien gaan we er weer een mooi feestje van maken. Beleving Nieuw dit jaar: Een extra area op Eagle Eye Festival.