Afdeling Lochem zonder bestuur

KHN afdelingsnieuws

Training Effectief communiceren met jouw medewerkers (1 dag) op 20 mei in Zwolle

08-04-2019
-

Wat is jouw visie als werkgever en wat verwacht je van jouw medewerkers? Hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap goed overkomt bij je medewerkers? Hoe bereid je een functionerings- of slecht nieuwsgesprek voor?

Basistraining Bhv en E-learning op 8 mei in Arnhem

05-04-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Gastvrijheidscursus: Hoe krijg ik positieve reviews (halve dag) op 14 mei in Zwolle

01-04-2019
-

Je wilt dat je gasten een optimale gastvrijheids-beleving ervaren binnen jouw bedrijf. Dan is de kans immers groot dat zij een positieve recensie achterlaten. Hoe kun je hiervoor zorgen? In deze training leer je te kijken door de ogen van je gast zodat je hun ervaring kunt verbeteren.

Gratis training overvalpreventie in de horeca op 13 mei in Tiel

01-04-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

Estée Strooker gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland

04-06-2018
-

Maandag 4 juni is Estée Strooker van ’t Amusement en eetwinkel STROOM in Arnhem gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Gelderland.

Lokaal horecanieuws in de media

Bandbrouwerij strijkt wederom neer in Café Joppe

16-04-2019 - AALSMEER De Bandbrouwerij is terug in Café Joppe. Zaterdag 20 april verzorgen de muzikanten van de verschillende gelegenheidsbandjes de live muziek in het café aan de Weteringstraat. De Bandbrouwerij is eigenlijk al niet meer weg te denken uit het Aalsmeerse muziekcircuit. Talloze muzikanten hebben elkaar inmiddels gevonden bij de Bandbrouwerij, waar in allerlei gelegenheidsbandjes muziek gemaakt wordt, zowel covers als eigen repertoire.

Vlees o'clock bij 't Runderke in Lochem: 'Chateaubriand trancheren aan tafel! Waar zie je dat nu nog?'

13-04-2019 - Over de Tong + VideoHet is vlees wat de klok slaat bij 't Runderke in Lochem. Eigenaren Marcel en Els Pet hebben ook een veehandel en weten dus exact waar het vlees vandaan komt en wat voor kwaliteit dat heeft als het op het bord in hun restaurant belandt. En dat komt goed uit voor tafelgast Hans Jansen, die heeft een voorliefde voor vlees. Hij is dus al heel hoopvol als we het restaurant aan de Noorderwal in Lochem binnen stappen.