Afdeling Loon op Zand

KHN afdelingsnieuws

Extra cursus ingepland Wet Arbeidsmarkt in Balans nu ook in Brabant!

19-08-2019
-

Ben en blijf up to date van de ontwikkelingen van het arbeidsrecht. Kom ook naar de ochtendsessie op 10 oktober!

Brabantse vrijetijdssector en VisitBrabant tillen gastvrijheid naar hoger niveau

15-05-2019
-

Op 9 mei vond in het Willem-II Stadion in Tilburg de kick-off plaats van het programma dat gastvrijheid in de Brabantse vrijetijdssector naar een nóg hoger niveau moet tillen.

Update over de campagne NIX18

10-05-2019
-

De NIXzonderID actie start donderdag 23 mei en loopt t/m zondag 2 juni. Doe jij ook mee én NIX18 biedt op zondag 19 mei ouders de gelegenheid om hun puber gratis mee te nemen naar de film.

Even voorstellen: Tijdelijke waarneming KHN-regiomanager regio Midden West Brabant

10-05-2019
-

Graag stel ik mezelf aan je voor: mijn naam is Merel Reijers en ik vervang tijdelijk Ria Cruijssen die, zoals je weet, voor langere tijd afwezig is in verband met ziekte. Tot voor kort was ik werkzaam als regiomanager in regio Oost-Brabant.

Stichting leisure Loon op Zand gaat van start

08-05-2019
-

De gemeente Loon op Zand is een aantrekkelijke toeristische bestemming. Dat weet jij, dat weten wij, maar dat weet (nog) niet iedereen. We hebben heel veel te bieden en wij gaan - veraf maar zeker ook in onze directe omgeving – uitdragen hoe fijn het hier is voor een meerdaags verblijf.

Brandveiligheid en stekkers

09-04-2019
-

Brandweer Midden-West Brabant heeft verschillende filmpjes gemaakt om jouw gasten en medewerkers te informeren over veiligheid in de horeca.

Reeks overvallen in Brabant: weet jij wat je moet doen?

26-03-2019
-

Afgelopen weekend zijn drie horecabedrijven in Tilburg overvallen. Het aantal overvallen in Brabant is in 2018 fors gestegen. KHN wil jou als horecaondernemer in Brabant informeren over wat je moet doen als het jou overkomt en wat moet je vooral laten.

Brandveiligheid en kaarsen

26-03-2019
-

Brandweer Midden-West Brabant heeft verschillende filmpjes gemaakt om jouw gasten en medewerkers te informeren over veiligheid in de horeca.

Brabantse Gastvrijheid Award 2019

13-03-2019
-

Wie heeft de meest gastvrije locatie van Brabant? Na een succesvolle eerste editie in 2018 gaat VisitBrabant samen met Omroep Brabant en andere Brabantse partners ook dit jaar op zoek naar de meest gastvrije locatie uit de Brabantse vrijetijdssector.    

Veilig uitgaan tijdens uiteten

12-03-2019
-

Brandweer Midden-West Brabant heeft verschillende filmpjes gemaakt om jouw gasten en medewerkers te informeren over veiligheid in de horeca.

Lokaal horecanieuws in de media

Heton krijgt rekening van Loon op Zand gepresenteerd

20-08-2019 - Heton Accommodatiebeheer mag nog niet starten met de exploitatie van De Werft en De Wetering in Loon op Zand. Het bedrijf beschikt namelijk nog niet over de vereiste vergunningen. De gemeente heeft Heton nog geen exploitatievergunning, noch een drank- en horecavergunning verleend. Volgens Loon op Zand ontbreekt er informatie in het kader van de zogeheten Bibob-procedure. Deze Bibob screening is wettelijk verplicht. "Wij hebben Heton meerdere keren gewezen op de onvolledigheid van hun informatie.