Afdeling Maassluis

KHN afdelingsnieuws

Gratis training overvalpreventie in de horeca 27 mei in Rotterdam

11-04-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

KHN Maassluis reageert op conceptwijzigingen APV

31-01-2019
-

Afgelopen week heeft het bestuur van KHN Maassluis een zienswijze ingediend op de voorgenomen wijzigingen van de APV.

Lokaal horecanieuws in de media

Toerisme: Alle camperplaatsen bezet

18-04-2019 - MAASSLUIS | Een paar jaar geleden stond er een enkele camper langs Het Scheur. Burgemeester Haan: "We zien sinds de uitbreiding met de extra faciliteiten dat parking De Veerstoep een gewilde plek is." Op donderdagmiddag was het er bijzonder druk. Het weer van de komende dagen werkt mee om het camper seizoen succesvol te doen zijn.

Fiets- en wandelroutes 'De Hoek van Zuid-Holland' gelanceerd

18-04-2019 - REGIO - Fietsers en wandelaars in de regio kunnen hun hart ophalen. Vandaag werd in Grand Café 't Hoofd in Maassluis 'De Hoek van Zuid-Holland' gelanceerd, dat bestaat uit fiets- en wandelroutes met diverse thema's. De routes nemen bezoekers mee langs hoogtepunten en locaties in de regio. 'De Hoek van Zuid-Holland' is het resultaat van een samenwerking tussen Westland, Maassluis, Midden-Delfland, Delft, Rotterdam (gebied Hoek van Holland), Schiedam en Vlaardingen.