Afdeling Maastricht en Heuvelland

KHN afdelingsnieuws

KHN Maastricht en Heuvelland maakt bezwaar tegen invoering verplicht digitaal nachtregister Gulpen-Wittem

15-04-2019
-

KHN Maastricht en Heuvelland heeft via de media en daarna vanuit signalen van haar leden in Gulpen-Wittem kennis genomen van het voornemen om per 1 januari 2020 het digitale nachtregister verplicht in te voeren.

Hoe trots ben jij op Limburg?

08-04-2019
-

Nieuws van Foodlab Limburg! FoodLab Limburg gaat voor een Limburg waarbij de culinaire sector een drijvende kracht is voor de gehele vrijetijdssector.

Debat over ontwikkeling Luchtvaart Zuid-Limburg 13 maart gemeente Eijsden-Margraten

12-03-2019
-

Wij informeerden jullie eerder over onze zorgen over de ontwikkelingen bij Maastricht Aachen Airport in relatie tot toerisme. Graag wijzen we julie op de bijeenkomst die 13 maart plaatsvindt over dit onderwerp.

Visie toeristische bedrijfstak Zuid-Limburg op Maastricht Aachen Airport

12-02-2019
-

Het Provinciebestuur gaat zich heroriënteren op de toekomst van Maastricht Aachen Airport (MAA). KHN heeft samen met VVV Zuid-Limburg en Recron haar visie gegeven op de huidige exploitatie van MAA en onze zorgen daaromtrent. Wij delen deze graag met jullie.  

Belangrijke aandachtspunten ALV KHN Maastricht en Heuvelland 24 januari 2019

28-01-2019
-

Op donderdag 24 januari jl. vond de algemene ledenvergadering van KHN Maastricht en Heuvelland plaats. Graag delen we de belangrijkste aandachtspunten met jullie.

Muziekcafés en (kleinere) poppodia in Limburg opgelet!

28-01-2019
-

De provincie Limburg stelt subsidiegelden voor (kleine) poppodia en muziekcafe's beschikbaar.

Igor Stel gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg

08-10-2018
-

Op maandag 8 oktober is Igor Stel, eigenaar van All-in Echt, Kasteel Limbricht, Valdeludo en Entertrain gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg 2018/2019.

Nieuwe Trambaanfietsroute goed idee? Geef uw mening!

01-05-2018
-

Met de Trambaanfietsroute willen de Provincie Limburg, de gemeenten Maastricht, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Vaals de economische en toeristisch-recreatieve structuur van Zuid-Limburg en de Euregio versterken. Wat vindt u van deze route? Geef uw mening!

Lokaal horecanieuws in de media

Drama Notre-Dame herinnert aan brand Sint-Servaasbasiliek

16-04-2019 - De verwoestende brand in de Notre-Dame in Parijs roept bij veel Maastrichtenaren herinneringen op aan 1955. Toen stond de Sint-Servaasbasiliek in Maastricht in lichterlaaie. Ook hotelier Camille Oostwegel kan die brand als de dag van gisteren herinneren. Hij zag als 5-jarige jongen hoe de basiliek door het vuur werd getroffen. Gefascineerd "Ik bleef slapen bij mijn opa en weet nog dat ik de toren in elkaar zag storten", zegt Oostwegel.

Initiatiefnemer van bowling in Maastricht voor rechter: het had ook een woontoren kunnen zijn

16-04-2019 - De initiatiefnemer voor een bowlingcentrum aan de Boschstraat, bezwaar makende omwonenden en de gemeente Maastricht troffen elkaar dinsdag bij de rechtbank.

Black Label Hotel Valkenburg - Maastricht kiest voor EW Facility Services

16-04-2019 - Black Label Hotels is een nieuwe toonaangevende hotelformule in Nederland. In Valkenburg op de plek waar ooit Leeuw bierbrouwerij stond, heeft het nieuwe designhotel Black Label Hotel Valkenburg - Maastricht haar deuren geopend. Een uniek hotel waar natuur en luxe elkaar ontmoeten en het draait om klasse, met een ruig randje en design, met karakter. EW Facility Services is vanaf de bouw betrokken bij het hotel.