Afdeling Maastricht en Heuvelland

KHN afdelingsnieuws

Samengaan leden KHN Vaals en leden gemeente Gulpen/Wittem

19-08-2019
-

Onze zelfstandige afdeling KHN Vaals is een van de kleinste afdelingen binnen KHN en bestaat momenteel 16 jaar.

Workshop Bedrijfsoverdracht/Bedrijfsbeëindiging op 23 september in Eindhoven

09-08-2019
-

Wil je weten wat er komt kijken bij het beëindigen of verkopen van je onderneming? Het is zinvol om hier in een vroeg stadium al over na te denken en je te laten informeren. Tijdens deze workshop nemen we alle opties door en krijg je de juiste handvatten aangereikt om over te gaan tot bedrijfsbeëindiging of bedrijfsoverdracht.

Actualiteit Bereikbaarheid Centrum Maastricht

27-06-2019
-

Het vakantieseizoen staat voor de deur. Samen met jou en jouw medewerkers willen we de bezoekers van Maastricht gastvrij ontvangen. Een aantal actualiteiten willen we bij je onder de aandacht brengen.

Vandaag ondernemen in het Maastricht van Morgen; Hoe verder?

27-06-2019
-

Fijn dat je erbij was of interesse hebt getoond in de bijeenkomst over "Ondernemen in het Maastricht van morgen" op 26 maart bij Brasserie Tapijn. Graag informeren we je over jouw bijdrage en het vervolg.

Het Eurovisie Songfestival naar Limburg?

23-05-2019
-

Er zijn heel veel steden in Nederland die het Eurovisie Songfestival in 2020 graag binnen hun gelederen willen halen, maar zou 't niet 't allerleukste zijn als dit enorme festijn volgend jaar in Limburg gehouden wordt? En hoeveel exposure zou dit wellicht op kunnen leveren voor de (horeca) ondernemers in Limburg?

KHN Maastricht en Heuvelland maakt bezwaar tegen invoering verplicht digitaal nachtregister Gulpen-Wittem

15-04-2019
-

KHN Maastricht en Heuvelland heeft via de media en daarna vanuit signalen van haar leden in Gulpen-Wittem kennis genomen van het voornemen om per 1 januari 2020 het digitale nachtregister verplicht in te voeren.

Hoe trots ben jij op Limburg?

08-04-2019
-

Nieuws van Foodlab Limburg! FoodLab Limburg gaat voor een Limburg waarbij de culinaire sector een drijvende kracht is voor de gehele vrijetijdssector.

Debat over ontwikkeling Luchtvaart Zuid-Limburg 13 maart gemeente Eijsden-Margraten

12-03-2019
-

Wij informeerden jullie eerder over onze zorgen over de ontwikkelingen bij Maastricht Aachen Airport in relatie tot toerisme. Graag wijzen we julie op de bijeenkomst die 13 maart plaatsvindt over dit onderwerp.

Carnaval komt eraan! Waar moet je op letten?

28-02-2019
-

Zijn er regels? Waar moet je op letten? Check de tips van KHN!

Igor Stel gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg

08-10-2018
-

Op maandag 8 oktober is Igor Stel, eigenaar van All-in Echt, Kasteel Limbricht, Valdeludo en Entertrain gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg 2018/2019.

Lokaal horecanieuws in de media

Taco Y Mas wil uitbreiden naar Lelystad Airport

19-08-2019 - De eigenaren van 'fresh food'-restaurant Taco Y Mas in Almere willen op Lelystad Airport een filiaal openen. Er lopen op dit moment gesprekken met het vliegveld, zeggen zij. Het zou daarmee een tweede vestiging zijn voor het Mexicaanse restaurant. "We zijn al door de eerste ronde van gesprekken heen", vertelt Ton van Eijsden. "Het idee was dat er grote ketens op het vliegveld konden inschrijven, maar ze vinden ons concept interessant.

Samengaan leden KHN Vaals en leden gemeente Gulpen/Wittem

19-08-2019 - Onze zelfstandige afdeling KHN Vaals is een van de kleinste afdelingen binnen KHN en bestaat momenteel 16 jaar. Onze zelfstandige afdeling KHN Vaals is een van de kleinste afdelingen binnen KHN en bestaat momenteel 16 jaar. Teneinde een grotere afdeling te kunnen worden en tevens meer bestuurskracht te genereren willen wij bij jullie, KHN-leden van de gemeente Gulpen-Wittem, polsen of er belangstelling is om samen te voegen met de afdeling KHN Vaals.

Seniorenpartij bezorgd over drukte in de stad

19-08-2019 - De balans tussen wonen, werken en recreëren in Maastricht is zoek, vindt de Seniorenpartij. Maastrichtenaren die buiten het centrum wonen mijden de binnenstad en pikken niet eens meer een terrasje, zo schrijft de lokale coalitiepartij. De balans tussen wonen, werken en recreëren in de stad is zoek. En: genoeg is genoeg. Dat schrijft coalitiepartner de Seniorenpartij in een cri de coeur over het almaar toenemend toerisme in Maastricht.