Afdeling Maastricht en Heuvelland

KHN afdelingsnieuws

Het Eurovisie Songfestival naar Limburg?

23-05-2019
-

Er zijn heel veel steden in Nederland die het Eurovisie Songfestival in 2020 graag binnen hun gelederen willen halen, maar zou 't niet 't allerleukste zijn als dit enorme festijn volgend jaar in Limburg gehouden wordt? En hoeveel exposure zou dit wellicht op kunnen leveren voor de (horeca) ondernemers in Limburg?

Gratis training overvalpreventie in de horeca 24 juni in Heerlen

13-05-2019
-

Meld je snel aan voor een gratis overvalpreventietraining! Je krijgt concrete handvatten en leert om effectief te blijven handelen voor jouw eigen veiligheid en die van je medewerkers en gasten. Kijk snel voor een training bij jou in de buurt.

KHN Maastricht en Heuvelland maakt bezwaar tegen invoering verplicht digitaal nachtregister Gulpen-Wittem

15-04-2019
-

KHN Maastricht en Heuvelland heeft via de media en daarna vanuit signalen van haar leden in Gulpen-Wittem kennis genomen van het voornemen om per 1 januari 2020 het digitale nachtregister verplicht in te voeren.

Hoe trots ben jij op Limburg?

08-04-2019
-

Nieuws van Foodlab Limburg! FoodLab Limburg gaat voor een Limburg waarbij de culinaire sector een drijvende kracht is voor de gehele vrijetijdssector.

Debat over ontwikkeling Luchtvaart Zuid-Limburg 13 maart gemeente Eijsden-Margraten

12-03-2019
-

Wij informeerden jullie eerder over onze zorgen over de ontwikkelingen bij Maastricht Aachen Airport in relatie tot toerisme. Graag wijzen we julie op de bijeenkomst die 13 maart plaatsvindt over dit onderwerp.

Visie toeristische bedrijfstak Zuid-Limburg op Maastricht Aachen Airport

12-02-2019
-

Het Provinciebestuur gaat zich heroriënteren op de toekomst van Maastricht Aachen Airport (MAA). KHN heeft samen met VVV Zuid-Limburg en Recron haar visie gegeven op de huidige exploitatie van MAA en onze zorgen daaromtrent. Wij delen deze graag met jullie.  

Belangrijke aandachtspunten ALV KHN Maastricht en Heuvelland 24 januari 2019

28-01-2019
-

Op donderdag 24 januari jl. vond de algemene ledenvergadering van KHN Maastricht en Heuvelland plaats. Graag delen we de belangrijkste aandachtspunten met jullie.

Muziekcafés en (kleinere) poppodia in Limburg opgelet!

28-01-2019
-

De provincie Limburg stelt subsidiegelden voor (kleine) poppodia en muziekcafe's beschikbaar.

Igor Stel gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg

08-10-2018
-

Op maandag 8 oktober is Igor Stel, eigenaar van All-in Echt, Kasteel Limbricht, Valdeludo en Entertrain gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg 2018/2019.

Nieuwe Trambaanfietsroute goed idee? Geef uw mening!

01-05-2018
-

Met de Trambaanfietsroute willen de Provincie Limburg, de gemeenten Maastricht, Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Vaals de economische en toeristisch-recreatieve structuur van Zuid-Limburg en de Euregio versterken. Wat vindt u van deze route? Geef uw mening!

Lokaal horecanieuws in de media

Bijeenkomst ondernemers toerisme Meerssen

14-06-2019 - De gemeente Meerssen roept ondernemers uit de toeristische sector op om mee te denken over nieuw beleid.

Uitnodiging bijeenkomst Toerisme op 24 juni 2019

13-06-2019 - De woonkernen van de gemeente Meerssen hebben toeristen veel te bieden op het gebied van natuur, kunst en cultuur, evenementen, monumenten en fiets- en wandelmogelijkheden. Daarom is het stimuleren van toerisme binnen de gemeente als belangrijk speerpunt opgenomen voor deze raadsperiode. Ondernemers binnen de toeristische sector zijn belangrijk voor het toerisme in de gemeente Meerssen.

Koks binden strijd aan op Sittards 'Preuvenemint'

12-06-2019 - Laat ze het in Maastricht niet horen, maar ook Sittard heeft zijn eigen Preuvenemint. Behalve culinaire lekkernijen staat zondag ook een koks- en hamburgerwedstrijd op het menu.