Verkiezing Meest Markante Horecaondernemer 2018/2019

Michiel van der Eerde van Baut en restaurant C in
Om innovatie onder horecaondernemers te stimuleren onderscheidt Koninklijke Horeca Nederland (KHN) elke twee jaar de Meest Markante Horecaondernemer met een award. Deze award wordt toegekend aan innovatieve horecaondernemers die andere ondernemers inspireren. Op deze manier laten we zien hoe innovatief en professioneel we zijn als Nederlandse horeca. In 2018 vinden de regionale verkiezingen plaats en in 2019 wordt hieruit de Meest Markante Horecaondernemer van Nederland gekozen.

Markant 2018/2019: Draag een ondernemer voor!

Bent u of kent u een horecaondernemer die uitblinkt in innovatie? Die horecaondernemer met lef die een mooi, vernieuwend en succesvol bedrijf runt? Een bedrijf dat een inspirerend voorbeeld is voor andere ondernemers? Meld deze ondernemer dan aan voor de verkiezing van de Meest Markante horecaondernemer! Hij of zij maakt dan kans om tijdens de regionale verkiezingen te winnen (in 2018) en uiteindelijk in 2019 mee te dingen naar de landelijke titel Meest Markante Horecaondernemer van het jaar.

Meest Markante Horecaondernemer 2016/2017

Michiel van der Eerde van Baut en restaurant C in Amsterdam is maandagavond 9 januari 2017 uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Nederland 2016/2017. De bekendmaking vond plaats tijdens de KHN Nieuwjaarsreceptie in Novotel Amsterdam City.

Video

Meest Markant-award

De winnaar van de landelijke verkiezing van de Meest Markant Horecaondernemer ontvangt een Markantplakaat.

Harrie de Jong uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Drenthe

04-12-2018
-

Harrie de Jong ontwikkelde met veel doorzettingsvermogen en creativiteit een uniek concept.

René Bogaart uitgeroepen tot Meest Markante Horecaondernemer van Zuid-Holland-Noord

05-11-2018
-

René Bogaart van Big Horeca B.V. mag zich de komende 1,5 jaar de Meest Markante Horecaondernemers van Zuid-Holland-Noord noemen.

Siep de Vries van Hotel Restaurant de Stripe gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Friesland

15-10-2018
-

Maandag 15 oktober is Siep de Vries van Hotel Restaurant de Stripe in Wijnjewoude gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Friesland.

Igor Stel gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg

08-10-2018
-

Op maandag 8 oktober is Igor Stel, eigenaar van All-in Echt, Kasteel Limbricht, Valdeludo en Entertrain gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Limburg 2018/2019.

Mike Bosman van blooming in Bergen is de Meest Markante Horecaondernemer van Noord-Holland

24-09-2018
-

Mike Bosman van blooming in Bergen is gekozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Noord-Holland.

Terug
Meest Markant Verkiezingen