Afdeling Midden Friesland (zonder bestuur)

KHN afdelingsnieuws

Meld je aan voor de infoavond 'Puber in uitvoering' op 7 mei in Heerenveen

16-04-2019
-

Weet jij hoe het puberbrein werkt van jouw medewerkers? En vind jij het soms ook lastig om jonge medewerkers te bereiken, te motiveren en te behouden? Meld je dan aan voor de infoavond over het puberbrein op 7 mei in Heerenveen via dit aanmeldformulier.

Hoe bouw je een dossier op en wat moet je doen als je medewerker zich ziek meldt? Ontdek het op 22 mei in Assen

08-04-2019
-

Op 22 mei organiseert Horeca Maatwerk twee op elkaar aansluitende workshops over Dossieropbouw en ontslag en Ziekteverzuim en re-integratie. In één dag word je helemaal bijgepraat over alle do's en dont's en bieden wij je handvatten hoe om te gaan met ziekteverzuim van je medewerkers.

Wil je meedenken/praten over de ontwikkelingen van het Sportcafé Westermar?

01-04-2019
-

Wil je meedenken/praten over de ontwikkelingen van het Sportcafé Westermar? Onlangs heeft de gemeenteraad van Tytsjerkstradiel naar aanleiding van een ingezonden brief van KHN vragen gesteld over de ontwikkelingen van het beoogde sportcafé in de nieuw te bouwen sporthal de Westermar in Burgum.

De Pleats in Burgum ontvangt ‘Meiinoar Meidwaan’ Vignet

28-03-2019
-

Maandag 25 maart reikte wethouder Gelbrig Hoekstra het MVO-vignet ‘Meiinoar Meidwaan’ uit aan De Pleats in Burgum. ‘De Pleats geeft plek aan jongeren die anders werken en denken’, aldus wethouder Hoekstra. ‘Bij de begeleiding betrekken ze alle ruim 50 medewerkers van het restaurant. Op die manier blijven de taken voor de jongeren afwisselend en interessant.’  

Sander Meeter tapt de mooiste bieren van Noord-Nederland

04-10-2018
-

De beste biertjes van Noord-Nederland worden getapt door barman Sander Meeter van Beachclub Lemmer in Friesland. Sander won 1 oktober de regionale tapwedstrijd in Groningen.

Roadshow LF2018 voor toerisme ondernemers!

26-10-2017
-

In 10 bijeenkomsten wordt de toeristische sector in Friesland bijgepraat over het Culturele Hoofdstad programma, wordt promotiemateriaal uitgedeeld en krijgt u tips om op het programma in te spelen.

Lokaal horecanieuws in de media

Politie waarschuwt voor 'Engelse asfalteerders'

17-04-2019 - Publicatie:  wo 17 april 2019 13.50 uur DRACHTEN - De politie van Drachten waarschuwt voor 'Engelse asfalteerders'. Ze zijn volgens de politie in de afgelopen week actief geweest op meerdere locaties rondom Drachten. Zo waren ze onder andere actief in Augustinusga. Ze probeerden bij café Stynsgea om hun diensten aan te bieden (zie foto).

Miljoenste bezoeker in Fries Museum

17-04-2019 - Het Fries Museum in Leeuwarden heeft gisteren zijn miljoenste bezoeker ontvangen sinds de heropening op 13 september 2013. Klaus en Maria Effing uit Münster werden onthaald door museumdirecteur Kris Callens en commissaris van de koning Arno Brok. De familie ontving bloemen en mag een paar dagen logeren in hotel Lauswolt in Beetsterzwaag. De miljoenste bezoeker was bijna aan de aandacht van het museum ontsnapt. Callens: "Om eerlijk te zijn hadden...