Afdeling Midden Zeeuwsch Vlaanderen

KHN afdelingsnieuws

Voorjaarsborrel KHN Midden Zeeuwsch Vlaanderen op 6 mei a.s.

17-04-2019
-

KHN Midden Zeeuwsch Vlaanderen nodigt jullie uit voor een zonnige voorjaarsborrel!  

Training omgaan met ongewenst gedrag en agressie (halve dag) 14 mei in Nieuwdorp

01-04-2019
-

KHN organiseert in samenwerking met Chubb Fire & Security op maat gemaakte cursussen over het omgaan met ongewenst gedrag en agressie in de horeca.

Hotel Café Restaurant De Kroon, winnaar Gouden Fust 2018

19-03-2019
-

Hotel Café Restaurant de Kroon heeft het Gouden Fust 2018 gewonnen en mag zich een jaar lang de beste horecazaak van Nederland noemen. De Kroon ‘blinkt uit in de kwaliteit van gastheerschap, service en bierbehandeling’, aldus het juryrapport. KHN feliciteert John en Marloes Baaij, eigenaren van de Kroon, van harte met deze prijs.

PROFITeer mee: innovatie-starttraject

01-02-2019
-

Natuurlijk ben je altijd druk bezig met de toekomst van je bedrijf en heb je allerlei ideeën voor nieuwe ontwikkelingen en veranderingen. Maar het ontbreekt vaak aan tijd om deze ideeën om te zetten in plannen. Vanuit het project PROFIT krijgen 35 Zeeuwse bedrijven in de toeristische en vrijetijdssector een duwtje in de rug met een persoonlijk innovatie-starttraject.

Jacco de Lignie is de nieuwe regiovoorzitter van KHN Zeeland

30-10-2018
-

Jacco de Lignie is maandag 29 oktober benoemd als regiovoorzitter van KHN Zeeland. Hij volgt Michel Kloeg op die sinds een aantal maanden lid is van het Landelijk Bestuur van KHN.

Nieuwe omgevingsvisie provincie Zeeland. Vul de enquete in!

03-08-2017
-

De provincie Zeeland inventariseert momenteel hoe na 2018 de fysieke omgeving van de provincie Zeeland er uit moet zien. Inwoners / bedrijven en organisaties worden uitgenodigd om hun mening te geven.

Lokaal horecanieuws in de media

Voorjaarsborrel KHN Midden Zeeuwsch Vlaanderen op 6 mei a.s.

19-04-2019 - KHN Midden Zeeuwsch Vlaanderen nodigt jullie uit voor een zonnige voorjaarsborrel! KHN Midden Zeeuwsch Vlaanderen nodigt jullie uit voor een zonnige voorjaarsborrel! Wanneer? Maandag 6 mei Tijd? 17.00 tot 19.00 uur Waar? Bij gastvrouw Trudy van De Tollebol,  Korte Kerkstraat 10a in Terneuzen Burgemeester Jan Lonink en Wethouder Jack Begijn zijn tevens aanwezig om enkele van onze leden extra in het zonnetje te zetten. Het is bijzonder leuk zijn om velen van jullie te mogen verwelkomen.

Barbier Zilt matcht met zilte gerechten

19-04-2019 - De chef-kok van Tafel Thuis-De Zeeuwse Keuken is meer dan tevreden over het zoute biertje van brouwer Luc Weemaes uit Biervliet. De Barbier Zilt werd gisteren officieel ten doop gehouden op een boot op de Oosterschelde en daarna met oesters gesavoureerd in restaurant De Oesterije in Yerseke. Everse is niet de enige die zich het…

Smokkelen over de grens met Simon

15-04-2019 - Een wandeltocht door het vlakke Zeeuws-Vlaanderen is verre van saai. Zo nu en dan waan je je in het buitenland. Grote kans dat je even later inderdaad de grens bent overgestoken. Een actie die vroeger een heel stuk spannender was dan nu. De VVV Zeeland biedt drie smokkelroutes aan. De routes, twee wandelingen en een fietstocht, passeren veelvuldig de grens met België. De tochten beginnen recht onder Terneuzen, handig voor wie via de Westerscheldetunnel naar Zeeuws-Vlaanderen rijdt.