Afdeling Midden Zeeuwsch Vlaanderen

KHN afdelingsnieuws

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Hotel Café Restaurant De Kroon, winnaar Gouden Fust 2018

19-03-2019
-

Hotel Café Restaurant de Kroon heeft het Gouden Fust 2018 gewonnen en mag zich een jaar lang de beste horecazaak van Nederland noemen. De Kroon ‘blinkt uit in de kwaliteit van gastheerschap, service en bierbehandeling’, aldus het juryrapport. KHN feliciteert John en Marloes Baaij, eigenaren van de Kroon, van harte met deze prijs.

Jacco de Lignie is de nieuwe regiovoorzitter van KHN Zeeland

30-10-2018
-

Jacco de Lignie is maandag 29 oktober benoemd als regiovoorzitter van KHN Zeeland. Hij volgt Michel Kloeg op die sinds een aantal maanden lid is van het Landelijk Bestuur van KHN.

Nieuwe omgevingsvisie provincie Zeeland. Vul de enquete in!

03-08-2017
-

De provincie Zeeland inventariseert momenteel hoe na 2018 de fysieke omgeving van de provincie Zeeland er uit moet zien. Inwoners / bedrijven en organisaties worden uitgenodigd om hun mening te geven.

Lokaal horecanieuws in de media

Verkoopdag De Kampanje Terneuzen

16-08-2019 - Op zaterdag 7 september vindt er een Open Dag van project De Kampanje Terneuzen plaats. U bent van harte welkom in Restaurant La Vie Terneuzen van 10.00 tot 12.00 uur. De makelaars van Vermeulen Makelaardij & Finance en Aannemersbedrijf van der Poel geven u graag alle informatie over dit mooie project.

Politie onderzoekt brand Hotel Marie in Philippine

12-08-2019 - PHILIPPINE - De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van de brand die vorige week dinsdag het gloednieuwe, over enkele weken te openen Hotel Marie in Philippine grotendeels verwoestte. ,,De brandweer heeft niet in eerste instantie het vermoeden dat er sprake is geweest van brandstichting", drukt een politiewoordvoerster zich voorzichtig uit, ,,maar sluit dat ook niet uit." Vandaar dat de politie een onderzoek is begonnen.