Afdeling Midden Zeeuwsch Vlaanderen

KHN afdelingsnieuws

Hotel Café Restaurant De Kroon, winnaar Gouden Fust 2018

19-03-2019
-

Hotel Café Restaurant de Kroon heeft het Gouden Fust 2018 gewonnen en mag zich een jaar lang de beste horecazaak van Nederland noemen. De Kroon ‘blinkt uit in de kwaliteit van gastheerschap, service en bierbehandeling’, aldus het juryrapport. KHN feliciteert John en Marloes Baaij, eigenaren van de Kroon, van harte met deze prijs.

PROFITeer mee: innovatie-starttraject

01-02-2019
-

Natuurlijk ben je altijd druk bezig met de toekomst van je bedrijf en heb je allerlei ideeën voor nieuwe ontwikkelingen en veranderingen. Maar het ontbreekt vaak aan tijd om deze ideeën om te zetten in plannen. Vanuit het project PROFIT krijgen 35 Zeeuwse bedrijven in de toeristische en vrijetijdssector een duwtje in de rug met een persoonlijk innovatie-starttraject.

Jacco de Lignie is de nieuwe regiovoorzitter van KHN Zeeland

30-10-2018
-

Jacco de Lignie is maandag 29 oktober benoemd als regiovoorzitter van KHN Zeeland. Hij volgt Michel Kloeg op die sinds een aantal maanden lid is van het Landelijk Bestuur van KHN.

Nieuwe omgevingsvisie provincie Zeeland. Vul de enquete in!

03-08-2017
-

De provincie Zeeland inventariseert momenteel hoe na 2018 de fysieke omgeving van de provincie Zeeland er uit moet zien. Inwoners / bedrijven en organisaties worden uitgenodigd om hun mening te geven.

Lokaal horecanieuws in de media

Eethuis in kerk Axel opent week later

17-06-2019 - AXEL - Nog even geduld voor alle liefhebbers, restaurant Family Axel opent 'pas' volgende week dinsdag in de voormalige rooms-katholieke kerk van Axel. Mirjam Luitjens, die voor eigenaar Luitjens Retail de kar trekt, heeft dit bekend gemaakt. Wellicht iets te optimistisch hoopte zij begin deze week de deuren van de kerk te kunnen heropenen.

'Waarom ik al die koersen zie? Koers is koers...'

13-06-2019 - In de straten van Axel rijden ze warm. De renners in felgekleurde pakjes. De wielen maken een zoevend geluid. Nog even die krappe bochten verkennen bij de Markt. Waar de renners bij café Eva's Passie eerder die avond een rugnummer hebben…

Ondernemers Axelsestraat willen cameratoezicht na overval op pizzeria

12-06-2019 - TERNEUZEN - De ondernemers in de Axelsestraat in Terneuzen pleiten, na de overval op pizzeria Domino's dinsdagavond, voor cameratoezicht in hun straat. In de binnenstad hangen al camera's.