Afdeling Nieuwegein/Houten zonder bestuur

KHN afdelingsnieuws

LinkedIn training (1 dag) 1 oktober in Woerden

12-08-2019
-

Horeca Maatwerk (onderdeel van KHN) organiseert een LinkedIn training van een dag waarbij je van alles leert over het gebruik van LinkedIn voor jouw horeca onderneming. Heel leerzaam en leuk! Je krijgt tips die je direct kunt toepassen zodat je met een goed gevoel (en een mooi profiel) aan het einde van de dag naar huis gaat.

Workshop Voorkom ziekteverzuim! 24 september in Woerden

12-08-2019
-

Een zieke medewerker kost je gemiddeld 396 euro per dag. Dat zit bijvoorbeeld in loonkosten (doorbetaling tijdens ziekte), vervangingskosten, kosten voor de re-integratie en productieverlies. Daarbij komt nog de extra belasting voor de collega’s. Reden te meer om ziekteverzuim zoveel mogelijk te voorkomen.

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 24 september in Woerden

12-08-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Wie praat er mee? Overleg gemeente Houten en de horeca

29-07-2019
-

In het verleden hielden we een aantal keer per jaar een overleg met de gemeente Houten en de horeca. Na verminderde belangstelling een aansprekende onderwerpen is dit overleg op een bepaald moment gestopt.

Workshop Hygiënecode op 9 september in Woerden

29-07-2019
-

Iedere horecaondernemer die eten en drinken bereidt, is verplicht om volgens de laatste Hygiënecode voor de horeca (van 1 april 2016) te werken. Door deze workshop weet je precies hoe je voldoet aan de wet.

VVD wil één loket voor vergunningen van strandpaviljoenhouders

18-07-2019
-

KHN is erg blij met deze steun in de rug voor strandondernemers

Actualisatie horeca exploitatiebeleid gemeente Nieuwegein

19-02-2019
-

Het horeca exploitatiebeleid van gemeente Nieuwegein is geactualiseerd en ligt sinds vorige week ter inzage.

Lokaal horecanieuws in de media

Schutting tussen cafés Voorstraat Zwolle zet kwaad bloed

15-08-2019 - Een woensdag geplaatste houten schutting tussen de cafés Bruut en Robbedoes in de Voorstraat in Zwolle zorgt voor onenigheid tussen de uitbaters van beide horecagelegenheden.  Bruut zette de afscheiding neer, volgens uitbater Bob Kooistra om tijdens het Straatfestival van vrijdagavond de bezoekersstromen tussen beide cafés beter te scheiden. ,,De ingangen liggen maar een meter van elkaar. Veel publiek dat bij hen (Robbedoes, red.) op het terras zit maakt bonje met ons.

Noodopvang Hollandse toeristen blijkt afkickkliniek

14-08-2019 - "Een fijne vakantie in Antalya eindigde voor Robert Falk in een wel heel bijzonder hotel. Of nou ja, hotel: omdat hun vlucht een dag werd uitgesteld moest de familie Falk overnachten in een psychiatrische kliniek voor verslaafden.",:""Het was bizar", vertelt de vakantieganger uit Houten die inmiddels onderweg is naar huis. "Een vertraging kan natuurlijk altijd gebeuren, maar waar we terecht kwamen, geloofden we bijna niet.

Restaurant de Engel Doordraaiers Open

12-08-2019 - HOUTEN De inschrijving voor het Restaurant de Engel Doordraaiers Open is nog geopend! Het toernooi vindt dit jaar plaats van zaterdag 24 augustus t/m zondag 1 september. De inschrijving is open t/m 14 augustus. Waarom inschrijven? - Leukste en gezelligste toernooi van de regio, - heerlijk eten verzorgd door de Engel, - Duitse avond op vrijdag! Inschrijven is mogelijk in de categorieën 3 t/m 8 voor zowel enkel als dubbel.