Afdeling Nieuwegein/Houten zonder bestuur

KHN afdelingsnieuws

Basistraining Bhv (1 dag) en E-learning 7 mei in Woerden

22-03-2019
-

Elk bedrijf is verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Wil je als horecaondernemer je bhv-diploma halen? Of je medewerkers opleiden tot bhv’er? KHN biedt in samenwerking met Chubb Fire & Security een eendaagse bhv-training met e-learning aan.

Gastvrijheidscursus: Hoe krijg ik positieve reviews (halve dag) 6 mei in Woerden

19-03-2019
-

Je wilt dat je gasten een optimale gastvrijheids-beleving ervaren binnen jouw bedrijf. Dan is de kans immers groot dat zij een positieve recensie achterlaten. Hoe kun je hiervoor zorgen? In deze training leer je te kijken door de ogen van je gast zodat je hun ervaring kunt verbeteren.

Actualisatie horeca exploitatiebeleid gemeente Nieuwegein

19-02-2019
-

Het horeca exploitatiebeleid van gemeente Nieuwegein is geactualiseerd en ligt sinds vorige week ter inzage.

Horeca &Toerisme College Nieuwegein: succesvolle speeddate voor studenten en horecabedrijven

08-02-2019
-

Horeca & Toerisme College dringt horecavacatures terug met speeddates.

Lokaal horecanieuws in de media

Sommelier Koen van der Plas van Inter Scaldes naar Kasteel Heemstede

18-04-2019 - Koen van der Plas (27) gaat naar Kasteel Heemstede in Houten met ingang van 1 juli 2019. Geert Rutten, de oud-sommelier van Thijs Meliefste, volgt hem op bij Inter Scaldes. 'We werken al maanden samen, dus dat gaat helemaal goed komen,' zegt Van der Plas tegen Misset Horeca.Jannis en Claudia Brevet 'Ik ga zeker niet weg uit onvrede bij Jannis en Claudia Brevet. We hebben elkaar zo veel gebracht in de zeven jaar dat ik er gewerkt heb.

KLM Catering Services, Schiphol

18-04-2019 - KLM Catering Services Schiphol is de grootste inflight cateraar van Nederland. De wens was het bedrijfsrestaurant te veranderen in een plek waar werknemers 24/7 kunnen koffiedrinken, eten en vergaderen. Artemis ontwierp in het midden van het restaurant een houten unit met de keuken en diverse counters. Door het afwijkende materiaal- en kleurgebruik van de vloer en het plafond rondom deze unit, is er een duidelijk onderscheid tussen het uitgiftegebied en het restaurantgedeelte.

Hotel Grote Markt | achter ieder element twee kamers

17-04-2019 - Op de eerste verdieping zijn de eerste HSB-elementen geplaatst, inclusief de aluminium kozijnen. De elementen bestaan uit een geïsoleerde houten frame werk met daarin vier aluminium kozijnen. Achter elk element komen twee hotelkamers.