Afdeling Nieuwegein/Houten zonder bestuur

KHN afdelingsnieuws

LinkedIn training (1 dag) 24 juni in Woerden

04-06-2019
-

Horeca Maatwerk (onderdeel van KHN) organiseert een LinkedIn training van een dag waarbij je van alles leert over het gebruik van LinkedIn voor jouw horeca onderneming. Heel leerzaam en leuk! Je krijgt tips die je direct kunt toepassen zodat je met een goed gevoel (en een mooi profiel) aan het einde van de dag naar huis gaat.

Cursussen en trainingen bij KHN in Woerden

06-05-2019
-

KHN biedt regelmatig cursussen aan op het gebied van veiligheid, marketing en arbeidsrecht. Binnenkort zijn de volgende cursussen bij KHN in Woerden. Op zoek naar een andere cursus of training? Kijk dan ook eens op onze cursuspagina.

Actualisatie horeca exploitatiebeleid gemeente Nieuwegein

19-02-2019
-

Het horeca exploitatiebeleid van gemeente Nieuwegein is geactualiseerd en ligt sinds vorige week ter inzage.

Horeca &Toerisme College Nieuwegein: succesvolle speeddate voor studenten en horecabedrijven

08-02-2019
-

Horeca & Toerisme College dringt horecavacatures terug met speeddates.

Lokaal horecanieuws in de media

Column Asing Walthaus: Mensenteen

17-06-2019 - Dawson City in het uiterste noordwesten van Canada komt zo uit Lucky Luke. Brede straten, houten stoepen en huizen met kleurige houten gevels waarop staat dat hier een Bank zit of een Begrafenisondernemer. Ik was er in 2003 en door de Britse duursporter Nick Griffiths denk ik er nu aan. Nick staat in de Guardian, want tijdens de koudste ultramarathon van de wereld raakte hij twee tenen kwijt. Die heeft hij naar het Downtown Hotel in Dawson City opgestuurd.

SPV organiseert Symposium Drank- en Horecawet

17-06-2019 - Op 24 september 2019 organiseert SPV voor de eerste keer het Symposium DHW, een symposium voor iedereen die beroepshalve te maken heeft met de DHW (Drank- en Horecawet). Dit symposium zal plaatsvinden in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Toezichthouders, vergunningverleners, beleidsmakers, bestuurders en andere professionals die te maken hebben met alcoholbeleid en de DHW zijn van harte welkom.

Mensenteen

17-06-2019 - Dawson City in het uiterste noordwesten van Canada komt zo uit Lucky Luke. Brede straten, houten stoepen en huizen met kleurige houten gevels waarop staat dat hier een Bank zit of een Begrafenisondernemer. Ik was er in 2003 en door de Britse duursporter Nick Griffiths denk ik er nu aan.Nick staat in de Guardian, want tijdens de koudste ultramarathon van de wereld raakte hij twee tenen kwijt. Die heeft hij naar het Downtown Hotel in Dawson City...