Vrijdag 20 november is de Nationale dag van de ondernemer. Gemeente Zandvoort wil ondernemers een week lang in het zonnetje zetten en organiseert daarom ‘’de week van de ondernemer’’.

Vier dagen lang, van maandag 16 november tot en met donderdag 19 november, kunnen ondernemers gratis online workshops volgen. Ondernemers hebben de keuze uit een serie van vier gevarieerde kennisworkshops. Het is mogelijk om u voor meerdere workshops aan te melden.

1. Verduurzaming evenementen

maandag 16 november van 19.00 tot 20.30 uur

Green Events is hèt platform voor verduurzaming van evenementen en helpt organisatoren met het verbinden van hedendaagse ecologische en sociale uitdagingen aan een praktisch stappenplan door advies en uitvoering te combineren. Deze workshop is met name bedoeld voor evenementenorganisatoren, zowel professionele organisaties als vrijwilligers, die actief zijn met het organiseren van evenementen. Met de aanwezigen doorloopt Laura van de Voort (medeoprichter Green Events en duurzaamheidsexpert) een checklist gebaseerd op vijf pijlers:

*Grondstoffen (inclusief plastic)

*Eten & drinken

*Mobiliteit

*Energie

*Sociale duurzaamheid

Meld u aan

2. Training documentcontrole

dinsdag 17 november van 10.30 tot 12.00 uur

Het controleren van identiteitsdocumenten wordt steeds belangrijker. Maar waar controleert u een identiteitsdocument op en hoe past u dat toe? Zelfs de vraag naar identiteitsdocumenten kan al lastig zijn. Tijdens de workshop zal Rob Vermeulen (Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing Noord-Holland, RPCNH) vertellen hoe u dat doet en wat de echtheidskenmerken zijn van identiteitsdocumenten. Ook het onderdeel omgaan met agressie komt in de workshop aan bod. Deze workshop is uitsluitend bedoeld voor horeca-ondernemers.

Meld u aan

3. Bespaar op uw kosten

woensdag 18 november van 19.00 tot 20.30 uur

Dit jaar zijn energiescans uitgevoerd bij verschillende MKB bedrijven in Zandvoort. Rodger Buijs (Klimaatroute) deelt tijdens deze workshop de eindresultaten met tips & tricks over hoe een ondernemer kan besparen op zijn of haar kosten.

Meld u aan

4. Hoe wordt uw bedrijf beter gevonden door zoekmachines (SEO)?

donderdag 19 november van 19.00 tot 20.30 uur

Iedereen gebruikt zoekmachines, zoals Yahoo, Bing of Google, maar hoe zorgt u dat mensen bij uw bedrijf uitkomen? Tijdens deze workshop leert u hoe u zoekmachine optimalisatie (SEO) kunt inzetten om uw online doelen te behalen. MKB Digital Workspace en de specialisten van Google delen tips and tricks voor mkb-ondernemers.

Wat gaat u leren?

  • Hoe kunt u de positie van uw website in de organische zoekresultaten verbeteren?
  • Met welke drie pijlers moet u rekening houden bij uw website?
  • Hoe komt u erachter wat belangrijke zoekwoorden zijn voor uw bedrijf en hoe kunt u dat gebruiken om vindbare content te creëren?

We adviseren u om tijdens de workshop een actiepuntenlijst bij te houden, zodat u na de sessie zelf aan de slag kan of uzelf kunt inschrijven voor een samenwerking met een studententeam.

Meld u aan

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens