Tijdens een recentelijk bestuurlijk overleg tussen de ondernemersorganisaties en de gemeente Altena is gesproken over de verbreding van de A27.

Van 2022 tot en met 2028 gaat de weg op de schop. In die periode van 7 jaar wordt er veel hinder verwacht voor de inwoners en bedrijven in Altena. Om die hinder te beperken heeft het Rijk budgetten beschikbaar. De gemeente Altena wil graag met vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven in overleg over ideeën en initiatieven.

De gemeente wil een klankbordgroep formeren van ondernemers, die willen meedenken over het organiseren van een lobby en een gezamenlijke aanpak. Het verzoek is om zo spoedig mogelijk namen aan te leveren bij de contactpersoon van de gemeente.
Heb je belangstelling om mede namens jouw collega’s aan bijeenkomsten van de klankbordgroep deel te nemen, laat dit dan uiterlijk 13 maart weten door een mailtje te sturen naar altenabiesbosch@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens