Wel uitstel, zeker geen afstel! Kijkend naar de huidige ontwikkelingen hebben wij, na goed overleg met elkaar, besloten om het overleg met de Brabantse logiesverstrekkers naar een latere datum te verzetten.

Een kleine twee weken geleden is er vol enthousiasme een overleg uitgezet en hebben wij jullie uitgenodigd om aan te schuiven bij een fysiek overleg in ’s-Hertogenbosch met de Brabantse logiesverstrekkers.

Thema: “Samen met jou willen we verkennen wat jullie verder kunnen doen om het nachtverblijf in de provincie Brabant te stimuleren.”

De aanmeldingen waren overweldigend en in no-time waren alle 30 beschikbare stoelen gevuld. Velen gaven aan dat een fysieke ontmoeting de voorkeur heeft boven een live-stream. Online klinkt leuk, thuis met koffie het overleg volgen maar je mist de dynamiek en je kunt onvoldoende ruimte bieden voor een goede open discussie.

Daarom is nu verzetten en op een later tijdstip met meer collega’s samen te komen een verstandig besluit.

Samenkomen is volgens ons huishoudelijk reglement wel toegestaan maar geef je hier het juiste signaal af als brancheorganisatie?

Ons voorstel is om met elkaar het net op te halen en verkennen wat er leeft onder de logiesverstrekkers, hoe zetten we de Brabantse nachtverblijven nog beter op de kaart, dit blijft actueel! Heb je een suggestie? Een best practice of een vraag? Deel dit vooral via oostbrabant@khn.nl. Onderwerp: laat van je horen.

Het secretariaat van KHN Brabant verzamelt al jullie input en zet dit in een extra “logiesverstrekkers-nieuwsbrief” deze wordt als bijlage aan de weekupdate toegevoegd.

Voor nu wensen wij jullie alle goeds, wij houden contact en blijf gezond!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens