Het zit er op! Afgelopen maandag had ik mijn laatste bestuursvergadering voor KHN Assen. Mijn afscheid zat al een tijdje in de pijplijn, maar bleef uitgesteld door de vele perikelen die op het bordje bleven vallen van KHN en dus ook van jullie als leden.

Met heel veel plezier en passie heb ik me de afgelopen vier en half jaar voor de horeca binnen Assen sterk gemaakt. Ook toen ik zelf geen rol meer vervulde binnen de branche en ik van lid tot buitengewoon lid werd gebombardeerd.


Maar dat laatste zorgde er ook voor dat ik het steeds lastiger vond me te verdiepen in de onderwerpen die ter tafel kwamen. Ik merkte bij mijzelf dat het een ‘ver van mijn bed show’ werd doordat ik de dagelijkse praktijk niet meer vanuit ondernemerschap meekreeg. En dat is niet goed. Tijd dus om het stokje door te geven. Ik dank jullie, maar zeker ook mijn medebestuurders voor de prettige samenwerking en het vertrouwen dat ik kreeg. Ik heb er van genoten om samen met jullie ten strijde te trekken.

Uiteraard blijf ik bij een ieder van jullie als gast in het zicht. Dus; We zien elkaar in de stad!

Met hartelijke groet,
Henriëtte Maas

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens