In deze coronatijd kunnen we als horecaondernemers elkaars steun goed gebruiken. Als bestuur staan we er altijd voor open om te luisteren naar de problemen van onze leden en mee te denken over wat wij voor jou kunnen betekenen.

Daarnaast hebben we regelmatig overleg met de gemeente Moerdijk over hun bijdrage aan het voortbestaan van onze bedrijven en over hun plannen voor de toekomst van de lokale horeca. Met zoveel mogelijk leden willen we vaststellen, wat nu belangrijk is en hoe we daarmee in 2021 mee aan de slag gaan.

We nodigen je daarom van harte uit voor onze online ledenbijeenkomst!

Wanneer? Maandag 8 februari 2021
Tijd? 14.00 - 15.00 uur
Waar? Online via MS Teams, klik hier om deel te nemen aan de vergadering

Agenda

  1. Opening en mededelingen
  2. Notulen vorige ledenbijeenkomst 27 november 2018 (je dient ingelogd te zijn om deze in te kunnen zien)
  3. Jaarrekening 2019 en 2020 en begroting 2021
  4. Bestuurszaken door Rini Boertjes
  5. Toelichting activiteiten KHN door René Nouwens
  6. Brainstorm (heropening horeca, post-coronatijdperk)
    Er komt weer een dag dat de horeca weer open mag. Wanneer en onder welke voorwaarden wordt bepaald door de landelijke overheid. Wij willen graag met jullie brainstormen over de mogelijkheden die we lokaal kunnen oppakken, zodat we tijdens de opening zoveel mogelijk ruimte krijgen van de gemeente om weer te kunnen ondernemen. Daarnaast willen we het ook graag hebben over het post-coronatijdperk. We zullen nog jaren nodig hebben om van deze crisis enigszins te kunnen herstellen. Waar moeten we de komende vijf jaar rekening mee houden? De uitkomsten van deze brainstorm nemen we mee in onze gesprekken met de gemeente en in de lobby richting de gemeenteraadsverkiezingen van 2022.
  7. Rondvraag en sluiting

Om het makkelijk te maken sturen we iedereen deze agenda-uitnodiging met bovenstaande link. Door de uitnodiging te accepteren heb je jezelf aangemeld.

We zien je graag aanstaande maandag 8 februari om 14.00 uur!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens