Ben jij die netwerker die zich graag inzet voor de lokale en regionale horeca? Vind jij onderwijs, personeel/ arbeidsmarkt, toerisme, samenwerking in de regio, de bereikbaarheid etc belangrijke thema’s?

Wil jij hierover meepraten en meedoen bij de provincie, de onderwijs instellingen en andere stakeholders in de regio Midden-Nederland, dan zijn wij op zoek naar JOU!

Op woensdag 6 november 10.00- 12.00 uur is er een regiosessie in Woerden gepland. Naast de ervaren regiobestuurders die aanwezig zijn zien we graag nieuw talent met frisse ideeën en nieuwe energie aanschuiven.

Instappen in het regiobestuur betekent voor jou uitbreiding van je netwerk met relevante partijen, samenwerken met horecacollega’s in de regio, toegang tot de vijver van horecatalenten van de toekomst en je praat en doet mee op strategisch niveau.

Er zijn meerdere mogelijkheden. Heb je interesse meld je bij je regiomanager Simone van Laar s.vanlaar@khn.nl of Dominique Tettero d.tettero@khn.nl of Jeanne Kroon j.kroon@khn.nl.

We kijken uit naar je reactie!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens