De afgelopen jaren heb ik met plezier in het bestuur van KHN Zutphen gezeten. Komende tijd ga ik me richten op allerlei ontwikkelingen die met Het Koelhuis te maken hebben en dat betekent dat het tijd is om het stokje over te dragen.

Het bestuur heeft dus een nieuwe voorzitter nodig, maar ook nieuwe bestuursleden zijn meer dan welkom. Je kan dan met elkaar de taken beter verdelen en op die manier de belangen van de leden goed behartigen.

Het zou mooi zijn als jonge en startende ondernemers zich aanmelden, die met een frisse blik in het Zutphense stappen. Je inzetten voor het bestuur van KHN Zutphen is leerzaam, want je ziet hoe er plaatselijk wordt samengewerkt, hoe veiligheid geregeld wordt en ook heb je met de media te maken. Het biedt verder veel kansen om je netwerk uit te breiden.

Het bestuur heeft hard nieuwe bestuursleden nodig om alle werkzaamheden met elkaar te kunnen doen, dus hierbij mijn oproep om je aan te melden! Voor meer informatie of om je aan te melden kun je contact zoeken met Jan Willem van der Straaten, onze regio manager, jw.vanderstraaten@khn.nl . Hij komt graag vrijblijvend bij je op bezoek om de taken verder toe te lichten en kijkt uit naar een plezierige samenwerking!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens