Herken je dat? Je hebt een vraag voor jouw accountant, maar je weet dat je voor elke vraag een (vaak pittige) factuur ontvangt. Dus daarom wil je misschien toch maar even die vraag uitstellen. Zonde! Want er moet altijd ruimte zijn om vragen te stellen over jouw eigen boekhouding! KHN Rekenwerk neemt jouw administratieve last uit handen. Voor een vaste maandelijkse fee, zonder bijkomende kosten. Ongeacht het aantal vragen, telefoongesprekken, mails etc.

Voor al nu, tijdens deze coronacrisis, is het fijn om terug te vallen op een betrouwbare partner. Een partner waar je met al jouw vragen over de steunmaatregelen (NOW, NOW, TVL, TZO) en belastingmaatregelen terecht kunt. Zo kan KHN Rekenwerk voor jou doorberekenen wat de verschillende steunmaatregelen voor jou en jouw zaak betekenen.

Administratieve last uit handen

Op basis van jouw wensen neemt KHN Rekenwerk jouw administratieve last uit handen. En daarvoor krijg je direct financieel inzicht terug in handen, op elk gewenst moment van de dag. Wij nemen namelijk letterlijk naast je plaats achter het stuur, om je te ondersteunen, adviseren en kennis te bieden om je onderneming bij te sturen.

Wij doen het rekenwerk, jij onderneemt

Als ondernemer moet je aan steeds meer regels voldoen: eisen van de overheid, de belastingdienst en diverse wet- en regelgeving. Denk bijvoorbeeld aan de aangifte van de btw, de loonbelasting en de inkomstenbelasting, de bewaarplicht en de salarisadministratie. Daarbij kan KHN Rekenwerk jou helpen. Zodat jij meer tijd hebt om met jouw zaak bezig te zijn.

24/7 inzicht in jouw financiƫle status

KHN Rekenwerk staat altijd aan. We automatiseren de administratie dusdanig, dat je 24 uur per dag, 7 dagen in de week inzicht hebt in jouw financiƫle status. Je volledige administratie letterlijk op zak, gewoon met een app.

Meer weten?

Benieuwd wat wij voor jou kunnen doen? Kijk op www.khn.nl/rekenwerk voor een overzicht van onze diensten en prijzen. Of neem contact met ons op via info@khnrekenwerk.nl. Wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken in een vrijblijvend gesprek.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens