KHN Haarlem heeft een brief opgesteld aan gemeente Haarlem met het verzoek de termijn te verlengen voor de terrassen en de extra terrasruimte.

Met het oog op het najaar, mogelijk weer wat minder bezoekers, het aanhoudende coronabeleid en daarmee de restricties beperkingen voor de horeca, zijn extra lokale steunmaatregelen noodzakelijk. Enerzijds om de branche in leven te houden, anderzijds om veel andere gevolgen zoals, toename leegstand, ongewenste overnames en verder verlies van arbeidsplaatsen te voorkomen.

Wij hebben de gemeente gevraagd flexibel en meewerkend om te gaan met ideeën en initiatieven van ondernemers. Vooralsnog is een verzoek gedaan om de terrassen tot na de herfstvakantie open gehouden, echter hebben wij verzocht om de termijn van verlenging te laten duren zolang de horecabranche te maken heeft met de beperking vanuit het coronabeleid.

Hier vind je de verzonden brief.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens