Burgemeester Leontien Kompier van Langedijk steunt de horecaondernemers en overhandigde vandaag een statement voor op tafel aan horecaondernemers in Langedijk.

De horecaondernemers zetten zich in om de corona-maatregelen toe te passen. Het helpt hen enorm als iedereen zich aan de regels houdt, zodat zij gastheer en gastvrouw kunnen zijn en niet als politieagent hoeven optreden. Niets is zo vervelend als dat je je eigen gasten moet aanspreken op laconiek, verkeerd gedrag. Het gaat gelukkig vaak goed, maar zo nu en dan ook echt niet.

De horecaondernemers hebben de volledige steun van de burgemeester. Daarom doet zij een oproep aan iedereen: “Help de horecaondernemers, geniet, maar hou afstand en hou je aan de regels!” Om de oproep kracht bij te zetten overhandigde zij een driehoekige tafelkaart in drie talen aan alle Langedijker horecaondernemers. Kompier: “De tafelkaart helpt gasten te herinneren aan de bijzondere omstandigheden waarin we allemaal zitten. De regels die er zijn, zijn er om ervoor te zorgen dat we stappen vooruit kunnen blijven zetten. En dat we, hier in Langedijk, geen nieuwe uitbraak van het virus krijgen met alle gevolgen die daarbij horen. Met elkaar hebben we de verantwoordelijkheid ons hieraan te houden.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens