Kom je ook naar de Dag van het Streekproduct? Dan wordt meteen het nieuwe streekmerk ‘Betuws Best’ gelanceerd.

Op zaterdag 12 oktober 2019 wordt voor de eerste keer het Business to Business netwerkevenement de 'Dag van het Streekproduct' georganiseerd. Tijdens het evenement kunnen producenten, leveranciers en gebruikers van streekproducten met elkaar kennismaken. Netwerken met bedrijven en consumenten en een soort Meet & Match dus! Hierbij gaat het vooral om foodproducten maar ook om aan streekproducten gerelateerd non-food zoals bijvoorbeeld fruitbomen.


De 'Dag van het Streekproduct' is niet alleen een business netwerk event. Ook jouw gezin is van harte welkom. Er is speciaal vertier voor onze kleine gasten. De Elstar Express zal door de fruitgaard gaan rijden en Flipje is er ook. Verder kunnen de kinderen aan de slag met het zelf bakken van pannenkoeken van ingrediënten uit de streek. Je wordt tijdens het netwerkevenement getrakteerd op hapjes gemaakt van Betuwse streekproducten. Natuurlijk vers bereid door onze Betuwse streekproducten kok, Annamarie Kranendonk.

Tijdens het netwerkevenement vindt de lancering van het Betuwse Streekmerk Betuws Best plaats: een streekmerk voor ambachtelijke streekproducten. Dit streekmerk is vanuit het project Lekker Lokaal Rivierenland ontwikkeld in samenwerking met het regionaal Bureau Toerisme.
Je kunt je nu alvast inschrijven. Na 12 oktober a.s. vindt je op de website van Betuws Best meer over deelname.

De netwerkdag vindt plaats bij Natuurlijk Gruun, Zijveling 1, 4032 NT Ommeren.
Het programma, gastenlijst en meestgestelde vragen lijst(FAQ) is te vinden via de website van De Dag van het Streekproduct. Deelname is gratis!

Aanmelden kan hier >>>>

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens