Vanuit de behoefte om inside information met elkaar te delen (van leveranciers tot aan personeelsbeleid), elkaar beter te leren kennen, te inspireren, en natuurlijk te genieten van een uitgebreide lunch bij een van de participerende restaurants, is het Restaurant Overleg Amsterdam in het leven geroepen.

Het restaurant overleg wordt aangejaagd door Johanneke van Iwaarden – KHN bestuurslid Amsterdam. Zij zal tevens de eerste editie hosten in een van haar eigen restaurants, waarna het stokje voor het hosten van de volgende bijeenkomst graag door geeft aan een van de andere aanwezigen op 4 november. Van gedachte wisselen staat bij deze bijeenkomst centraal.

Daarnaast zal er per bijeenkomst een onderwerp worden belicht waar alle aanwezigen tegen aan lopen. Dit keer staan de veranderingen binnen de wet (Arbeidsmarkt in Balans) centraal.

Binnen KHN zijn er meerdere communities waarin ondernemers samen komen met een gemeenschappelijke deler. Zo bestaat bijvoorbeeld het Overleg Amsterdamse Clubs, het hoteloverleg, en nu ook het Restaurant Overleg Amsterdam. Vanuit de organisatie worden er ondernemers benaderd voor deelname aan deze netwerklunch.

Programma maandag 4 november 2019:

  • 11.45 uur Inloop met drankje en amuse
  • 12.00 uur Opening Johanneke
  • 12.05 uur Pim Evers licht het belang toe van communities en samenwerking toe binnen de restaurant scéne. Daarnaast staat het delen van de valkuilen bij het openen (en behouden) van meerdere zaken, centraal!
  • 12.25 uur LUNCHHHHHHHHH!
  • 13.00 uur Presentatie Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) door Sharon van Dansik van KHN
  • 13.35 uur Afsluiting door Johanneke van formele gedeelte en uitnodiging om onder genot van lunchhapjes en een drankje verder met elkaar te spreken. Tevens inventariseren waar we volgende bijeenkomst kunnen plannen?

Aanmelden
Is er iemand waarvan jij vindt dat hij/zij hier niet kan ontbreken (of wil je zelf deelnemen), neem dan graag contact op met Johanneke via johanneke@bredagroup-amsterdam.com dan beoordelen we de aanvraag. Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst.

Wil je dit gezelschap uitnodigen voor een volgende editie in jouw zaak, dan horen we dat maar al te graag!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens