Op maandag 25 november staat Theater Amsterdam in het teken van de Entree Awards. Wie gaan er naar huis met de Oscars van de Horeca? Dit zijn de genomineerden in Eindhoven en omgeving.

Kazerne, Home of Design is genomineerd voor de categorie Best Hotel Design. Bij Best Hotel Design let de jury op de originaliteit, uitstraling en functionaliteit van het design en interieur van een hotel. Het gaat hierbij om zowel de publieke ruimten als de hotelkamers.

Voor de categorie Best Hotel Concept zijn HUP uit Mierlo en Hotel the Match uit Eindhoven genomineerd. De winnaar van Best Hotel Concept wordt bepaald aan de hand van de originaliteit van het concept en de vertaling daarvan in het design en de styling. De jury let hierbij met name op creativiteit, het innovatieve gehalte en de doorvertaling van details in het concept.

Voor de categorie Best Nightlife & Entertainment kijkt de jury naar nieuwe nightlife locaties. De winnende venue heeft een onderscheidend entertainmentconcept, een bijpassend interieur en voegt echt iets toe aan de hedendaagse beleving en cultuur van het nachtleven in Nederland. Fifth NRE uit Eindhoven is genomineerd in deze categorie.

Veel succes gewenst!

Meer informatie is te vinden via de volgende link genomineerden van de entree awards.

Bron: entreeawards.nl

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens