Koninklijke Horeca Nederland (KHN) feliciteert Petra en Lucien van der Wal van restaurant De Heeren van Velsen in Velsen-Zuid met hun 25 jaar lidmaatschap van de grootste branchevereniging van de horeca. Het echtpaar opende het restaurant in 1994 en staan nog steeds vol enthousiasme in de zaak. Voorzitter KHN Velsen, Cor van Zonderen, feliciteerde de trotse horecaondernemers met dit mooie jubileum.

Vorig jaar hebben ze hun 25-jarig bestaan groots gevierd. Petra van der Wal: “De Heeren van Velsen kenmerkt zich door de gunstige prijs en goede kwaliteit van service en gerechten.”

Beste gastvrijheid bieden
Voor het echtpaar zijn de gasten het meest belangrijk. “We willen de beste gastvrijheid bieden, daar doen we het voor. We hebben veel gasten uit de regio en uit Amsterdam. Het gratis parkeren voor de deur is een dikke plus.”

Eigen kracht
Volgens Petra is het toerisme niet bepalend voor De Heeren van Velsen. “Toeristen zijn een leuke aanvulling maar niet bepalend voor onze omzet. Wij gaan uit van onze eigen kracht. En dat doen we samen met een leuk en gezellig team van enthousiaste medewerkers. Gelukkig hebben wij geen problemen met het vinden van personeel. Want dat is de belangrijkste pijler voor een goedlopende zaak.”

Rust
Horeca is keihard werken, dus gunnen Petra en Lucien zichzelf en hun team rust tijdens de vakantie. “Als wij vakantie hebben, is de zaak gesloten. Zo hebben onze medewerkers ook vakantie en die rust hebben zij dik verdiend.”

Over Koninklijke Horeca Nederland
Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is de grootste horeca brancheorganisatie in ons land. Met 233 afdelingen door heel Nederland vertegenwoordigen wij bijna 20.000 horecaondernemers met ruim 255.000 horecamedewerkers. Wij staan voor een professionele en toekomstbestendige horecabranche. Onze leden ondersteunen wij door lobby, advies en financiële ledenvoordelen. Zo maakt KHN zich sterk voor de horeca.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens