Binnen de Hospitality School (onderdeel van House of Hospitality) worden studenten opgeleid via het Leren in de praktijk. Zij volgen hun opleiding in hybride bedrijfsomgevingen via zogenaamde werkLESdagen en via projectdagen waar theorie en praktijk aan elkaar gekoppeld worden.

De Hospitality School zoekt hulp bij en in volgorde van belangrijkheid:

Zalen/ruimtes, om projectdagen voor studenten te laten plaatsvinden. Daarom is er een verzoek aan bedrijven/organisaties (partners maar ook niet-partners van House of Hospitality) om, met ingang van het komende cursusjaar, een ruimte beschikbaar te stellen voor een projectdag. Het is de bedoeling dat de studenten de projectdagen op steeds andere locaties doorbrengen en ze zo kennis te laten maken met de verschillende werkomgevingen.

Assessoren
Om de kwaliteit van de opleiding te garanderen worden de studenten regelmatig geëxamineerd om modules succesvol af te ronden. Voor de examinering zijn we binnen het werkveld dringend op zoek naar assessoren om de examens af te nemen. Het ROC ondersteunt de assessoren door trainingen en begeleiding.

Managementstages
Onder druk presteren we het beste. De management stage van ROC House of Hospitality. Deze stage is kort en intensief. De studenten zijn erg gedreven om het uiterste uit hun stage te halen. Op management niveau projecten uitwerken is oprecht iets wat als toegevoegde waarde kan zijn voor je organisatie. Projecten die te lang blijven liggen omdat het management hier geen tijd voor heeft zijn een goed leermoment voor de leerlingen

Gastlessen
Bijvoorbeeld een gastles menu of een chef-kok die iets uitlegt.

Ben jij bereid hier aan mee te werken en jouw organisatie (eenmaal of regelmatig) open te stellen voor deze studenten? Voor aanbod kun je contact opnemen met Menno Warger (planning en organisatie Hospitality School) m.warger@rocva.nl.

Vragen
Voor vragen/informatie neem contact op met Bernie Matser, b.matser@rocva.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens