De nieuwe Drank- en Horecaverordening van de gemeente Waadhoeke is op route naar de raad. De verordening wordt behandeld in de raadsvergadering van 27 juni 2019.

De verordening is inhoudelijk niet aangepast na het laatste concept. In de toelichting op de verordening zijn wel aanpassingen gedaan. Er is opgenomen dat de eindtijd voor het schenken tevens de sluitingstijd is van de paracommerciƫle inrichting. De tweede toevoeging is de mogelijkheid om een convenant op te stellen tussen horeca en paracommercie, waarbij de gemeente toe zal zien op de afspraken uit het convenant.

Het voorstel wordt op 27 juni wordt behandeld in de gemeenteraad. Je kunt gebruik maken om tijdens de raadsvergadering in te spreken. Wil je dat KHN namens jou inspreekt of heb je punten die meer aandacht nodig hebben geef dit dan door aan jouw regiomanager Aly Meindertsma (telnr: 06 53 35 07 09 of a.meindertsma@khn.nl).

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens