Vanwege de aangescherpte maatregelen zal er in plaats van de workshop een Tutorial en Live-chat “Ontslag wegens bedrijfseconomische reden” online plaatsvinden.

Tijdens de coronacrisis zitten veel horecaondernemers met vragen over ontslag. KHN biedt in samenwerking met Horeca Maatwerk een gratis tutorial en live-chat aan. Paulien van Hilten, jurist arbeidsrecht bij KHN, vertelt je in deze tutorial over de ins en outs van ontslag om bedrijfseconomische reden: transitievergoeding, herplaatsing, opzegtermijnen... Alles komt aan bod. En tot slot neemt ze je mee door een handig stappenplan voor wanneer je moet overgaan tot ontslag.

Na aanmelding ontvang je de aanmeldlink voor de live-chat via teams. In deze live-chat beantwoordt jurist Sharon van Dansik al je vragen naar aanleiding van de tutorial.

Datum live-chat: 28 oktober 2020
Tijd: 09.30 tot ca. 12.00 uur

Voorwaarde voor deelname aan de live-chat is dat men de tutorial heeft gezien. Hierin worden de meest algemene vragen beantwoord. Heb je een andere vraag over bedrijfseconomisch ontslag die in de tutorial niet wordt beantwoord, stuur deze dan vooraf naar amsterdam@khn.nl zodat de chatsessie met de beantwoording van deze vragen kan beginnen. Informatie over de NOW3 regeling zal in de live-chat aan bod komen.

Aanmelden
Klik hier om je aan te melden.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens