Heb je een voorschot aangevraagd en ontvangen voor NOW1? Let op! Je moet dan uiterlijk 31 oktober 2021 de definitieve berekening aanvragen bij het UWV. Doe je dit niet, dan gaat het UWV ervan uit dat je geen recht hebt op een tegemoetkoming. Je moet dan het voorschot terugbetalen. Derdenverklaring nodig? KHN Rekenwerk help je graag tegen een scherp tarief!

Wanneer heb je een derdenverklaring nodig?

Bedraagt het aangevraagde voorschot tussen de € 20.000 en € 100.000, en/of is de definitieve berekening tussen de € 25.000 en € 125.000? Dan heb je voor de definitieve aanvraag een derdenverklaring nodig.

Wat is een derdenverklaring?

Dit houdt in dat een derde (accountant, administratiekantoor, branchevereniging) een verklaring opstelt waarin de omzetdaling is geverifieerd en vastgesteld. Daarnaast zijn er een aantal controlepunten die moeten worden meegenomen om een verklaring af te kunnen geven. Denk hierbij aan de verplichting van het betalen van de netto lonen aan de medewerkers.

Hoe kan KHN Rekenwerk jou helpen?

KHN Rekenwerk kan jou helpen aan de benodigde derdenverklaring. Het tarief bedraagt 750 euro per aanvraag. Dit is een scherp en vast tarief. Wil je meer informatie of meteen een afspraak maken? Neem dan contact op via info@khnrekenwerk.nl of via 0348 489 531.

Let op: Op dit moment hebben wij nog de capaciteit om deze verklaringen voor KHN-leden te doen. Echter vol = vol en huidige klanten krijgen voorrang. Wil je gebruikmaken van deze dienst van KHN Rekenwerk, wees er dan snel bij!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens