Zaterdag 19 september is World Cleanup Day. World Cleanup Day is wereldwijd de grootste opschoonactie van het jaar. Burgers, bedrijven, verenigingen en gemeenten van over de hele wereld steken gezamenlijk de handen uit de mouwen om de omgeving op te ruimen.

Het doel is om met 5% van de wereldbevolking in 180 landen de planeet een grote schoonmaakbeurt te geven. Dit jaar wordt World Cleanup Day in Nederland georganiseerd door Plastic Soup Foundation en Nederland Schoon.

KHN draagt graag een steentje bij aan dit mooie initiatief. Doet u ook met ons mee?

Meedoen houdt in dat u een opschoonactie doet rondom uw bedrijf. Een opschoonactie duurt ca. 1 uur, maar langer mag natuurlijk ook. U kunt dat samen met uw collega's/medewerkers doen. Maar nodig vooral ook, klanten, familie, vrienden en buurtbewoners uit om te helpen. Vele handen maken licht werk. Samen de buurt opruimen draagt bij aan de sociale cohesie en maakt uw betrokkenheid met uw buurt zichtbaar.

Aanmelden kan heel gemakkelijk: klik op onderstaande link en u wordt automatisch geleid naar de aanmeldpagina. Aanmelden duurt ongeveer 4 minuten.

https://www.worldcleanupday.nl/cleanup-acties/?utm_source=socialmedia&utm_medium=SVS&utm_campaign=KHN

Via onderstaande link komt u op een pagina met tips om een veilige, coronabewuste opschoonactie (kleine groepen, 1½ meter) te doen:

https://www.nederlandschoon.nl/preventiemaatregelen-corona

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens