Door een openbaar toilet beschikbaar te stellen kunnen ondernemers zich van hun gastvrije kant laten zien voor mensen met hoge nood, mindervaliden, toeristen en ouders met jonge kinderen.

Zoals bekend wordt er hard gewerkt aan een aantrekkelijk, goed functionerend en toekomstbestendig centrum van Wassenaar. Een centrum dat bewoners, bezoekers en bedrijven verleidt en waarin partijen graag willen investeren. De eerste visuals van dit Beeldkwaliteitsplan hebben jou al bereikt.

Gastvrij Centrum
In het streven naar een aantrekkelijk en gastvrij centrum past een openbaar toilet. Mensen met hoge nood, mindervaliden, toeristen en ouders met jonge kinderen stellen een openbaar toilet erg op prijs. Door een openbaar toilet beschikbaar te stellen kunnen de ondernemers en pandeigenaren zich van hun meest gastvrije kant laten zien. Door middel van een sticker op de ruit wordt kenbaar gemaakt dat er openbaar toilet in de winkel/horeca gelegenheid aanwezig is.

Mindervalide toilet
Is jouw onderneming minimaal 5 dagen in de week geopend en ook enkele avonden? En wil je een ruimte in jouw onderneming beschikbaar stellen voor een openbaar mindervalide toilet? Dan gaan we ook graag met jou in gesprek. De gemeente is bereid om een financiële vergoeding beschikbaar te stellen voor het realiseren/ beschikbaar stellen van een openbaar mindervalide toilet op 1 à 2 plaatsen in het centrum. Uiteraard moet die ruimte dan wel aan bepaalde inrichtingsvoorwaarden voldoen met betrekking tot bereikbaarheid en toegankelijkheid.

Interesse of meer informatie?
Ben je geïnteresseerd in het beschikbaar stellen van een openbaar toilet of wil je een mindervalide toilet beschikbaar stellen? Laat het ons dan voor 15 januari 2020 weten. Dan nemen wij contact met je op. Graag jouw reactie aan: info@winkelsinwassenaar.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens