Toerisme is van groot belang voor de Zeeuwse economie. Kenniscentrum Kusttoerisme vindt het belangrijk om dit belang goed in beeld te brengen, daarom doen wij (ook) dit jaar onderzoek naar de economische impact van toerisme.

Jaarlijks brengen wij al de totale uitgaven van toeristen in beeld en berekenen we hoeveel werkgelegenheid dit met zich meebrengt. Maar dit is slechts een deel van het verhaal. Toeristen zijn niet de enigen die zorgen voor een economische impuls. Toeristische ondernemers investeren continu in hun bedrijf. Daarom doen wij nu ook onderzoek naar deze investeringen en de economische impact daarvan, zodat er een completer beeld ontstaat van het belang van toerisme voor de Zeeuwse economie.

Wij zouden het zeer op prijs stellen als je als toeristisch ondernemer antwoord zou kunnen geven op een aantal vragen om deze impact in kaart te brengen.

Deze enquête is geheel anoniem en er wordt zorgvuldig met jouw antwoorden omgegaan. In de rapportage worden de resultaten alleen voor de sector als geheel weergegeven, zodat de gegevens nooit herleidbaar zijn naar individuele bedrijven.

Klik hier om de enquête in te vullen.

Hartelijk dank voor jouw input.

Heb je vragen over de enquête, dan kun je uiteraard te allen tijde contact opnemen met Harm IJben.

Met vriendelijke groet,

mede namens Diana Korteweg Maris en Harm IJben
Kenniscentrum Kusttoerisme

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens