Hoe onderscheid je je met een horeca- of cateringbedrijf? Met een echt duurzame keuken! De afzet van biologisch in de horeca groeit al drie jaar op rij met 15%. De Wasvenboerderij in Eindhoven heeft daar de afgelopen twee jaar veel werk van gemaakt en krijgt daarom het EKO-keurmerk Horeca gecombineerd met Green Key. Benieuwd wat daarbij komt kijken?

Kom dan naar onze informatieve en inspirerende netwerklunch op 25 november 2019 bij ’t Wasven.

Voor de lunch worden biologische ingrediënten gebruikt. Daarnaast is een aantal leveranciers van biologische en/of duurzame producten, veelal uit de regio, aanwezig om hun producten te laten zien

Tijdens de lunch krijg je allerhande kennis en tips aangereikt die het op jouw kaart zetten van biologische gerechten en dranken vergemakkelijken. Onderwerpen van gesprek zijn bijvoorbeeld: wat betekent dit voor je menukaart, hoe houd je het betaalbaar, wat doe je met bestaande leveranciers, waar haal je de benodigde kennis? Als deelnemer kun je ervaringen uitwisselen met collega’s, vragen stellen aan leveranciers, ideeën opdoen en kennis vergaren. Behalve naar food & beverage kijken we ook naar allerlei andere aspecten van duurzaam ondernemen zoals verminderen van het voedselafval, reiniging waarbij je bespaart op het milieu en de kosten, energiebesparing en duurzame inkoop.

De locatie voor de lunch is het Groendomein Wasven in Eindhoven, (www.wasven.nl).

Wij hebben plaats voor maximaal 40 chefs en restaurateurs. Ken je geïnteresseerde collega's dan nodigen wij hen natuurlijk ook graag uit! Dat geldt ook als zij in de catering of in zorginstellingen werkzaam zijn. Deelname is kosteloos, maar alleen voor beslissers. Graag voor 19 september aanmelden via een bericht aan info@eko-keurmerk.nl met jouw naam en de naam van jouw bedrijf, plus eventuele dieetwensen.

Hopelijk tot ziens op 25 november in Eindhoven, van 12 tot 15 uur. Het Wasven is goed bereikbaar met zowel de auto als openbaar vervoer én natuurlijk per fiets!

Met vriendelijke groet,

Andre Brouwer, Stichting EKO-keurmerk, 06-22198089

Erik van Dijk, Green Key
Alfred van Kempen, Wasvenboerderij


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens