De Openbare Werkplaats heeft een cursus ontwikkeld speciaal voor horecaondernemers en hun medewerkers. Je leert welke klusjes je zelf kunt uitvoeren en wanneer je toch beter een vakman kunt inschakelen. Er is ruimte voor vragen en om praktijkvoorbeelden te bespreken en te beoefenen.
Heb je regelmatig een elektricien nodig? Die natuurlijk weer geen tijd heeft als er spoed bij is? Of betaal je regelmatig veel te veel geld voor een kleine reparatie? Hoe fijn zou het zijn als je kleine reparaties zelf kunt uitvoeren!
Duur: 1 dagdeel van 13.00 tot 17.00 uur.
Doel: Veilig leren omgaan met wisselstroom (220V)
Doelgroep: ondernemers en medewerkers in de horeca die kleine en acute klusjes m.b.t. elektra willen uitvoeren.
Niveau: Basis
De cursus is inclusief materiaal. Doe wat oudere kleren aan en eventueel een warme trui. Het is in de werkplaats maximaal 16 graden.
Kosten en betaling
Prijzen zijn per persoon en exclusief btw. Leden ontvangen na afloop van de cursus een factuur. Niet-leden wordt gevraagd direct af te rekenen bij aanmelding via de betaallink in het aanmeldformulier.
Aanmelden en meer informatie