Zoals u in de onlangs door de gemeente aan alle horecaondernemers verstuurde brief heeft kunnen lezen vinden er rond het 75-jarig jubileum van onze bevrijding diverse activiteiten in Vaals plaats. 

Op zaterdag 21 september vindt er een oratorium plaats over twee Vaalser verzetstrijders, de heren Coenen en Francotte.

Op zondag 22 september is er een Heilige Mis om 11.00 uur m.m.v. Harmonie en koren.
Hier op aansluitend is er mogelijkheid tot gezellig samenzijn/frühshoppen op het Julianaplein m.m.v. omliggende horeca, detailhandel en foodtrucks. Jazzbands en de Harmonie zullen zorgen voor muzikale omlijsting.

Om 14.00 uur is er een parade over de Maastrichterlaan die weer eindigt op het ‘horecaplein’ (Julianaplein).

Op het Julianaplein zullen stands worden opgezet (maximaal 20, afmeting ongeveer 2m x 1m per stand), waarbij de horeca in de gelegenheid wordt gesteld de bezoekers te voorzien van een hapje en een drankje. De stands worden door de gemeente gratis ter beschikking gesteld, stroomkosten en/of standgeld worden niet in rekening gebracht.

Heeft u interesse om deel te nemen aan deze “Foodcourt Liberation” en een stand te bemannen/vrouwen? Geef u dan op bij Desiree Aretz van de gemeente. Dit kunt u doen door een email te sturen naar d.aretz@vaals.nl
(geef hierin ook even aan wat u wilt gaan verkopen op de stand).

Inschrijving voor deelname kan nog tot uiterlijk 15 september.

Nog vragen? Neem dan contact op met Desiree Aretz (043-3068582 of 06-53255154).

Wees er snel bij en laten we gezamenlijk zorgen voor een voor onze bewoners, gasten en bezoekers gezellige dag in Vaals!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens