Op verzoek van de gemeente Geertruidenberg deze oproep om samen met de gemeente te kijken naar oplossingen voor het sluiten van de rookruimten.

Onlangs heeft de Hoge Raad besloten dat rookruimten in horeca-inrichtingen per direct niet meer zijn toegestaan. Staatssecretaris Blokhuis heeft toegezegd dat de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit horecaondernemers tot 1 april 2020 de tijd geeft om de noodzakelijke aanpassingen te doen.

De gemeente Geertruidenberg wil graag met de horecaondernemers in gesprek die deze aanpassingen aan hun horecapand willen verrichten.
Het verzoek van het bestuur van de gemeente Geertruidenberg is dan ook om contact op te nemen met de gemeente mocht je deze plannen hebben. Wij kunnen dan samen met jou kijken wat de mogelijkheden zijn.

Heb je n.a.v. deze mailing nog vragen? Dan kun je contact opnemen met de gemeente Geertruidenberg via 14 0162 of info@geertruidenberg.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens