Per 1 maart is Jacqueline Verstappen gestart bij de gemeente Oosterhout in de functie van Accountmanager Horeca en Binnenstad. Jacqueline stelt zich voor.

Beste horecaondernemer,

Per 1 maart ben ik gestart bij de gemeente Oosterhout in de functie van accountmanager Horeca en Binnenstad. Voor degene die mij nog niet kennen, wil ik me graag in het kort voorstellen:

Mijn naam is Jacqueline Verstappen, 47 jaar en woonachtig in Oosterhout.
Voordat ik bij de gemeente kwam werken ben ik 10 jaar inkoopadviseur geweest van mobiele telefonie dat toen net in opkomst kwam. Daarnaast heb ik ruim 16 jaar in de horeca gewerkt bij o.a. camping 't Haasje, discotheek Partout en 't Tapperijke (de oudgedienden weten dit nog wel)

Ik ben inmiddels 12,5 jaar in dienst bij de gemeente Oosterhout. De laatste vier jaar heb ik me vooral ingezet voor de binnenstad als projectmedewerker en heb ik samen met de stuurgroep Bruisende Binnenstad en het stadsmanagementteam diverse projecten mogen uitrollen.

Met het invullen van de functie als accountmanager wil ik jullie dat laten doen waar jullie goed in zijn: ondernemen en daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Ik denk graag met jullie mee en ken de snelste weg binnen de gemeente voor vragen met betrekking tot vergunningen, procedures, contactpersonen etc.

Actief aan de slag dus en dat ook zeker buiten het stadhuis. Naast bedrijfsbezoeken ben ik vanaf mei gestart met een inloopspreekuur op locatie voor de Horeca. De volgende is:

Woensdag 19 juni: Bij Café de Beurs, derde woensdag van de maand van 14:00 tot 15:00 uur.
Donderdag 16 juni: Bij restaurant de Vrijheid, derde donderdag van de maand van 11:00 - 12:00 uur.

Heb je vragen, ideeën of wil je gewoon een kop koffie drinken en kennismaken, loop even binnen, de koffie staat klaar.

Zie je graag dan!

Jacqueline Verstappen
Accountmanager Horeca en Binnenstad
j.verstappen@oosterhout.nl
0162-489004

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens