Het bestuur van KHN Meppel heeft een brief ontvangen, zie bijlage. De schrijver heeft ons gevraagd deze brief bij de horeca achterban onder de aandacht te brengen.

Wat ons betreft gaat de zorg niet alleen om verruiming van categorie 1 naar categorie 2, maar om de verruiming binnen alle categorieen en het herbestemming van panden waardoor er zonder enige visie alle horeca wordt toegestaan in Meppel. Wij zouden willen pleiten voor een duidelijk, onderbouwd en transparante visie/beleid waarin we in gezamenlijkheid kijken naar wat van toegevoegde waarde is voor Meppel. Want…. Een bruisende binnenstad willen we toch allemaal? Een stad met de juiste balans tussen retail en horeca met een gevarieerd aanbod.

Graag horen wij of jullie je kunnen vinden in de zorgen zoals omschreven, graag jullie reactie uiterlijk 28 oktober via meppel@khn.nl.

Bij geen reactie gaan wij er als bestuur vanuit dat jullie het eens zijn met de geuite zorgen en ons gesprek met de burgemeester die voor 7 november gepland staat. Doelstelling van dit gesprek is om de noodzaak en het belang van een gedegen Horecavisie te onderbouwen.

Brief

    Direct advies nodig?

    We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

    Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

    Contactgegevens