Bezoekers die zich misdragen of betrokken zijn bij criminele activiteiten ten opzichte van het hotel kunnen voortaan in alle deelnemende hotels geweerd worden.

In samenwerking met KHN Amsterdam hebben we met Hotel Security Management (HSM) een zwarte lijst voor ongewenste gasten opgesteld. Bezoekers die zich misdragen of betrokken zijn bij criminele activiteiten ten opzichten van het hotel kunnen voortaan in alle deelnemende hotels geweerd worden. Het syteem en de onderliggende afspraken hieromtrent zijn getoets door de politie en de Autoriteit Persoonsgegevens.

Bij voorvallen rondom diefstal, vernielingen, niet betalen, creditcardfraude, overvallen, agressie en geweld, illegale prostitutie en/of mensenhandel kunnen gasten de toegang tot het hotel geweigerd worden en/of kun je extra allert zijn.

Het signalement van deze gasten kan worden gedeeld in registratiesysteem van HSM. Voor meer informatie over hoe het werkt verwijzen wij je naar: https://www.hsm-amsterdam.nl. We zien dat er steeds meer hotels incidenten en personen registreren. Het is zeer waardevol om te zien om welke personen en incidenten het gaat. De overheid verwacht ook steeds meer van je en daarom is het goed om als hotel op de hoogte te zijn van wat er gaande is.

Aanmelden
Hotels die nog niet deelnemen kunnen zich hier aanmelden. Voor dit jaar is deelname gratis voor de nieuwe aanmeldingen. Normale kosten zijn 199 euro per jaar exclusief BTW.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens