Ondernemers in Aalsmeer kunnen gratis een scan van hun camerasysteem laten uitvoeren. Om verdachten van misdrijven snel te kunnen opsporen, maakt de politie gebruik van de geregistreerde camerabeelden van winkels en ondernemingen.

Camerabeelden zijn van groot belang als ondersteunende bewijslast. Toch is meer dan de helft van alle beelden niet geschikt voor opsporing en vervolging omdat de beelden van te slechte kwaliteit zijn. De gemeente Aalsmeer biedt daarom aan alle ondernemers een gratis scan Excellent Cameratoezicht aan. Meer informatie hierover vindt u op de website van Veilig ondernemen begint hier.

Scan aanvragen
Vanaf 5 november zijn twee promotiemedewerkers van het Platform Veilig Ondernemen (PVO AA) aanwezig in Aalsmeer. Zij bezoeken winkels en bedrijven en helpen indien gewenst bij het aanvragen van de scan Excellent Cameratoezicht. Bedrijven kunnen ook zelf een scan aanvragen bij het CCV via dit aanmeldformulier. Na de aanvraag voert een medewerker van het CCV de scan uit en geeft tips voor het verbeteren van het camerasysteem. Vaak zijn er geen kostbare investeringen nodig en zijn met kleine aanpassingen al grote verbeteringen te behalen.

Contact
Voor aanvullende vragen over Excellent Cameratoezicht of andere vragen op het gebied van veiligheid, kan u contact opnemen met het CCV, telefoonnummer 030-7516799.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens