Waar moet je op letten bij het aannemen van personeel? Wat zijn jouw rechten en plichten bij ziekte van een medewerker? Hoe bouw je een correct personeelsdossier op en wanneer kun je iemand ontslaan? Welke bijzondere regels gelden voor personeel in de horeca?

Tijdens de cursus Het nieuwe arbeidsrecht in de horecapraktijk nemen we je in één dag mee door alle regels voor personeel in de horeca. Tevens is er aandacht voor een aantal relevante wijzigingen in het kader van de Wet Arbeidsmarkt in Balans, die op 1 januari 2020 van kracht wordt. O.a. de wijzigingen m.b.t. de reeks arbeidsovereenkomsten en transitievergoeding.

Voor wie?
De cursus is bedoeld voor horecaondernemers en leidinggevenden.

Inhoud van de cursus
Aan het einde van de cursus weet je:

  • Welke afspraken je kunt maken met nieuwe en bestaande medewerkers over hun arbeidsovereenkomst
  • Welke bijzondere regels gelden voor personeel in de horeca
  • Wat je kunt en moet doen als jouw medewerker ziek wordt
  • Wat je moet doen om tot een goed personeels dossier te komen
  • Welke routes je kunt bewandelen om tot ontslag te komen

Programma
De belangrijkste onderdelen van het arbeidsrecht, die je helpen de juiste beslissingen te nemen, komen in deze cursus aan bod. De cursus is toegesneden op de horecapraktijk en wordt regelmatig geactualiseerd. De juristen van KHN geven praktische tips binnen het juridisch kader. Er is voldoende gelegenheid om jouw eigen praktijkervaringen in te brengen en ervaringen uit te wisselen met collega-horecaondernemers. De cursus start om 09.30 uur. De koffie staat klaar om 09.15 uur. De cursus duurt tot circa 16.00 uur. Inclusief lunch.

Naslagwerk
Je krijgt een handig naslagwerk mee na de cursus.

Wanneer? Maandag 2 maart 2020
Tijd? 09.30 - 16.00 uur
Waar? WestCord Fashion Hotel Amsterdam, Hendrikje Stoffelsstraat 1 in Amsterdam

Aanmelden
Klik hier om je aan te melden voor de cursus.

Kosten en betaling
Leden KHN Amsterdam en Amstelland € 150
Leden KHN (gevestigd) buiten Amsterdam € 320
Niet-leden € 375

Prijzen zijn per persoon inclusief broodjeslunch en exclusief btw. Na afloop van de cursus ontvang je een factuur.

Annuleringsvoorwaarden
Als horecaondernemer weet je als geen ander dat lastminute-afzeggingen vaak tot onnodige kosten leiden. Daarom heeft KHN een annuleringsregeling die geldt bij inschrijving voor cursussen, workshops en trainingen. Zorg dat je op de hoogte bent van onze annuleringsvoorwaarden.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens