De kapper of het autobedrijf dat overdag nooit open is. Een boerenschuur of het kassencomplex dat wordt verhuurd en waarvan de ramen zijn afgeplakt. Een horecabedrijf zonder klanten, maar de eigenaar rijdt wel in een hele dure auto. Zomaar een paar mogelijke voorbeelden van georganiseerde criminaliteit die ook in uw omgeving voorkomen.

Steeds vaker proberen criminelen misbruik te maken van de legale bovenwereld en misbruik te maken van de schijnbare anonimiteit die bedrijventerreinen, het buitengebied en ondernemers hen biedt. Wat zou u bijvoorbeeld doen als een outlaw motorcycle gang een offerte opvraagt om een bijeenkomst te houden in uw horecagelegenheid?

Omdat wij willen voorkomen dat dit u gebeurt, gaan wij er graag met u over in gesprek. Tijdens deze bijeenkomst maken we het ‘onzichtbare zichtbaar’ om zo samen georganiseerde criminaliteit tegen te gaan.

Wanneer: Donderdag 21 november 2019
Tijd: 19.30 uur (inloop)
Waar: Breeze, Veckhoekse Sluisweg 2, 3237 LW Vierpolders

Aanmelden:
U kunt zich tot en met 18 november 2019 aanmelden voor deze bijeenkomst door een mail te sturen aan ondermijning@brielle.nl. Deze bijeenkomst is ook interessant voor collega’s, dus laat even weten met hoeveel personen u komt.

Programma

19:30 uur Inloop
19:45 uur Welkom door burgemeester Rensen, gemeente Brielle
20:00 uur Slachtoffer vertelt: ‘Je kan maar 1 keer nee zeggen’
20:20 uur Wat is georganiseerde criminaliteit? De politie vertelt
20:50 uur Meld Misdaad Anoniem – meldingen in de regio
21:05 uur Tafelgesprekken met specialisten
21:30 uur Afsluiting, mogelijkheid voor napraten met specialisten en een netwerkborrel

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens