Gasten heten wij weer welkom en er wordt genoten van lekkernijen binnen de horeca.

Het bestuur van Goeree-Overflakkee wil elke ondernemer complimenteren voor de inzet om de regels te hanteren, want we willen behouden wat wij hebben en liever nog meer ruimte. Dat krijgen wij enkel voor elkaar als wij verantwoordelijk blijven handelen.

Digitaal spreekuur
Na de heropening heeft de VVD ons benaderd, omdat zij graag met de horecaondernemers in gesprek willen om de volgende vraag te bespreken: wat is er nodig voor het herstel van de horeca?
Het is een digitaal VVD spreekuur met Wethouder Peter Feller, fractievoorzitter Addy Rijerkerk-Andriesen, Raadslid Nynke Zwaga en raadslid Ellen Nijssen.

Wanneer: 29 juni 2020
Tijd: 11.00 uur

Wil je deelnemen? Mail dan voor 26 juni 2020 naar r.beijen@khn.nl je ontvangt dan een uitnodiging met een link om deel te nemen via teams Microsoft.

Horecaoverleg
Staat gepland op 9 juli en aanwezig tijdens dit (digitale) horecaoverleg zijn: burgemeester Grootenboer, wethouder Peter Feller, Joelle Eicheler, Rianne van Achteren en KHN.

Zijn er onderwerpen en/of signalen die jullie graag onder de aandacht willen brengen, mail dit voor 7 juli naar: goereeoverflakkee@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens