Wil jij als ondernemer bijblijven? En zien wat je concreet kunt doen om duurzamer te ondernemen in je hotel, restaurant of café? Ga dan mee op de Horeca Impact Tour op donderdag 13 februari 2020!

Koninklijke Horeca Nederland in Tilburg en Een Gezond Leisureklimaat nemen je die dag mee naar Amsterdam voor een kijkje in de keuken bij twee trendsetters: het groenste hotel van Nederland, Hotel Jakarta en Restaurant Instock waar ze voedselverspilling op de kaart zetten. Nieuwsgierig? Ga mee en maak impact met de ideeën die je opdoet!

“Je kunt hier ideeën opdoen, om toe te passen in je eigen bedrijf”

Merel Reijers van Horeca Nederland Tilburg organiseert deze tour samen met Een Gezond Leisureklimaat. Merel: “Het wordt écht een interessante tour voor iedereen die in horeca werkt. Hotel Jakarta is energieneutraal en duurzaam gebouwd. Je kunt hier ideeën opdoen, om toe te passen in je eigen bedrijf. Van grote innovaties tot kleinere maatregelen als duurzame bedrijfskleding; we gaan van alles zien en horen.”

“Ik ga zéker mee om inspiratie op te doen”

Sander Overweg van de Restaurant De Houtloods is erbij op 13 februari. Hij meldde zich aan als een van de eersten: “Ik ben regelmatig bezig met hoe ik duurzamer kan zijn, door voedselverspilling te verminderen bijvoorbeeld. Dus ik ga graag mee om inspiratie op te doen”.

Programma

  • 10.45 uur Verzamelen in de hal van Leerfabriek KVL in Oisterwijk (Almystraat 14)
  • 11.00 uur Vertrek met de bus naar Amsterdam met onderweg in de bus een lunch van verse streekproducten
  • 12.45 uur Rondleiding door Hotel Jakarta
  • 14.00 uur Vertrek naar Instock in Amsterdam. Bij mooi weer te voet, anders met de bus
  • 14.30 uur Presentatie en proeverij bij Instock Amsterdam
  • 16.00 uur Busreis naar Leerfabriek KVL in Oisterwijk
  • 17.30 uur Geschatte aankomsttijd in Oisterwijk

Aanmelden vóór 6 februari
Wil jij mee op de Horeca Impact Tour? Schrijf je dan in. Graag voor 6 februari.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens