Wat in 1862 begon met café de Gouden Leeuw in Voorschoten is uitgegroeid tot een hotelketen met wereldwijd meer dan 100 hotels en restaurants. Wij nodigen je graag uit tijdens de horecabijeenkomst van KHN Haarlem bij het vernieuwde Van der Valk Hotel Haarlem.

We ontmoeten en spreken je graag tijdens deze horecabijeenkomst. We zijn reeds een nieuwe weg in geslagen door de leden uit te nodigen tijdens een koffie-gesprek na de bestuursvergaderingen. We willen namelijk weten wat er speelt bij je in het bedrijf, zodat we dit kunnen oppakken.

Bezoek de workshop Arbeidsmarkt in Balans

Wet Arbeidsmarkt in Balans, wat betekent dat voor werkgevers In de horeca? De verschillen tussen flex en vast moeten verkleinen. Wat wijzigt er precies en wanneer? En hoe kun je jezelf voorbereiden?

Op 1 januari 2020 gaat de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) in. Vanaf dat moment veranderen de regels op het gebied van oproepovereenkomsten en transitievergoedingen.

Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de aankomende wijzigingen. Wat zijn de gevolgen van flexibel werken en oproepovereenkomsten en voor welke medewerker moet je straks een hoge en voor welke je een lage WW-premie afdragen? In deze presentatie van ongeveer 1,5 uur over de WAB geven we een heldere en duidelijke uitleg over de belangrijkste wijzigingen op het gebied van flexibele arbeid. De workshop wordt gegeven door een arbeidsdeskundige van Horeca Maatwerk. Je hoort welke gevolgen dit heeft voor de dagelijkse praktijk als horecabedrijf en hoe je jezelf het beste kunt voorbereiden. Ook gaan we in op de meest gestelde vragen.

Om 11.00 uur heb je de mogelijkheid deze workshop te volgen. 13.00 uur staat er een heerlijke lunch voor je klaar. Om 14.00 uur hoor je onze resultaten uit 2019 en plannen voor 2020 tijdens de ledenvergadering. Ook de Centrum Management Groep Haarlem en de BIZ krijgen het woord.

Programma

11.00 - 13.00 uur Workshop WAB
13.00 - 14.00 uur Lunch
14.00 - 14.30 uur Ledenvergadering
14.30 – 15.00 uur CMG en BIZ aan het woord
15.00 – 17.00 uur Rondleiding Van der Valk en borrel

Locatie: Van der Valk Hotel Haarlem, Toekanweg 2, 2035 LC Haarlem

We eindigen de middag met een rondleiding door het hotel en er wordt aandacht besteed aan de nieuwe school binnen het hotel, de nieuwe praktijkroute van de Nova College Hotelschool.

Ben je aanwezig? Graag vernemen we dan of je gebruik maakt van de WAB uitleg en de gratis lunch! Aanmelden via haarlem@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens