Binnenkort worden weer de horecatalentendagen georganiseerd in Ulft. Kookwedstrijden, vele studenten, leermeesters en een lagerhuis discussie. Voor ieder wat wils.

De Stichting Horeca Achterhoek wil graag leerlingen en leermeesters motiveren en stimuleren, tevens een brug slaan tussen onderwijs en de horecabranche. Om dit te bereiken worden er vele activiteiten georganiseerd, met om 10.00 uur de officiƫle opening. Er worden wedstrijden op verschillende niveau's georganiseerd op het vakbegied van koken en bediening. Op beide dagen zal er na opening een gastspreker zijn vanuit de branche zelf, chefkok van De Bokkedoorns en de heer Ottenschot van Hotel landgoed Ezherwold.

Tijdens de tweede dag op 13 februari wordt er weer een lagerhuis georganiseerd omtrent de arbeidsproblematiek in relatie tot het onderwijs. Deze zal starten om 10.30 uur.

Kom allen langs en neem plaats op de tribune om het lagerhuis te bekijken of om deel te nemen aan de discussie.

Locatie
DRU cultuurfabriek, Hutteweg 24 in Ulft

Tot dan!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens