De gemeente Amsterdam en MKB Amsterdam bieden ondersteuning aan Amsterdamse ondernemers om te verduurzamen.

De gratis online energiescan van DEB geeft binnen enkele minuten een overzicht van de energiebesparende maatregelen die een ondernemer kan treffen, wat de uitvoeringskosten zijn en wat de terugverdientijd is. Bovendien is in één oogopslag te zien welke subsidies er zijn. Door te investeren in energiebesparende maatregelen gaan de kosten van bedrijfsvoering structureel omlaag. Kijk hier voor meer informatie.

Bespaar makkelijk en snel met isolatie. Let op: deze actie loopt tot 21 december 2021

De energieprijzen zijn dit jaar verdubbeld. Dat zorgt voor hoge kosten. Met spouwmuur- en vloerisolatie kan tot wel 30% worden bespaard op stookkosten. Omdat ze begrijpen dat ondernemers weinig tijd hebben, organiseren de gemeente Amsterdam en MKB-Amsterdam samen deze isolatieactie. Zo kunnen ondernemers makkelijk én tegen een aantrekkelijk tarief isoleren. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.
Deze actie is een collectieve inkoopactie voor isolatie van vloeren en spouwmuren. Veel Amsterdamse panden zijn niet goed geïsoleerd en daardoor lopen stookkosten enorm op. Ondernemers kunnen via het regionaal energieloket zich aanmelden voor deze collectieve inkoopactie. Het energieloket heeft een betrouwbare installateur ingehuurd om dit bij Amsterdamse ondernemers uit te voeren. Dat scheelt uitzoekwerk. Ook wordt de isolatie voor een aantrekkelijk tarief uitgevoerd.

Bron: Gemeente Amsterdam

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens